Тренерами "Голосу країни 3" стали Вакарчук, Кароль, Скрипка та Пономарьов

Тренерами "Голосу країни 3" стали Вакарчук, Кароль, Скрипка та Пономарьов

Телеканал 1+1 оголосив імена зіркових тренерів третього сезону вокального шоу "Голос країни".

Поделиться:

Телеканал 1+1 оголосив імена зіркових тренерів третього сезону вокального шоу "Голос країни". Ними стали Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов. Про це сьогодні в прямому ефірі "Сніданку з 1+1" повідомив головний продюсер розважальних програм каналу Анатолій Єрема.

"Таємниці навколо імен зіркових наставників більше немає! - наголосив Єрема. - Але це не всі сюрпризи, які чекають на наших глядачів. На даний момент підготовка йде повним ходом. Старт шоу призначений на весну".

Нагадаємо, Олександр Пономарьов виступав в якості зіркового тренера в двох сезонах "Голосу країни", Олег Скрипка - в "Голос країни. Нова історія" та "Голос. Діти". Тіна Кароль вперше набере команду дорослих артистів, а для Святослава Вакарчука участь у телевізійному шоу стане новим для нього експериментом.

"Третій сезон "Голосу країни" стане найяскравішим за попередні. Ми раді, що наставниками будуть кращі українські зірки", - підкреслив Олександр Ткаченко, генеральний директор 1 +1 медіа.

"Тренерський склад "Голосу країни-3" стане найбільш збалансованим і цікавим за характером і напрямками", - впевнена продюсер шоу Ірина Іонова.