Грандіозний півфінал: тренери "Голосу країни. Перезавантаження" виступлять зі своїми підопічними

Грандіозний півфінал: тренери "Голосу країни. Перезавантаження" виступлять зі своїми підопічними

У півфіналі 1 червня наставники шоу вийдуть на сцену з учасниками своїх команд

Поделиться:

Цієї неділі о 21.00 на каналі "1+1" відбудеться півфінал шоу "Голос країни. Перезавантаження". Телеглядачам і тренерам належить у кожній команді обрати одного учасника, який боротиметься за звання "Голосу країни" у фіналі.

Окрім того, тренери проекту нарешті вийдуть на сцену, щоб виступити разом зі своїми підопічними.

"Так чудово, що є можливість заспівати з тренерами на одній сцені! Про це мріяло багато учасників, але пощастило тільки півфіналістам. Пісня, яку обрав для нас Сергій Лазарєв, буде про те, що завжди потрібно йти далі, щоби не сталося", - розповідає В"ячеслав Рибіков.

"Мені здається, я цього чекав більше, ніж учасники! – каже Сергій Лазарєв. – Нарешті я зможу допомогти їм, не тільки сидячи в кріслі, а стоячи поруч на сцені, зможу підтримати їх і побажати успіху таким чином".

Під час підготовки до другого  прямого ефіру Сергій Лазарєв порадив Ользі Мельник робити ставку не на силу голосу, а на жіночність (адже дівчат у півфіналі лише двоє), а В"ячеславу Рибыкову  - ризикувати, працювати над собою, щоби перевершити результат першого ефіру.

Святослав Вакарчук учить свого підопічного Василя Міщенка спокушати жінок – на думку тренера, хлопцеві потрібно бути більш емоційним на сцені. А Ігор Грохоцький нарешті виконає пісню, про яку мріяв із самого початку і яку відчуває найкраще.

Тим часом у команді Ані Лорак ситуація загострилася. Вагітна Мегі Гогітідзе відмовляється співати пісню, яку для неї обрала наставниця. Дівчина не впевнена, що впорається з нею емоційно.

Ще один підопічний Ані Лорак, кримський татарин Марлен Карімов у непростий для своєї батьківщини час виконає пісню татарською мовою.

І знову підвищує ставки Тамара Гвердцителі. Під час минулого ефіру вона розплакалася, коли виступав Михайло Мирка. Але, можливо, їй знову доведеться ховати від камер сльози. Для Міші наставниця обрала легендарну й дуже зворушливу композицію.

А для Вагіфі Нагієва тренер обрала надзвичайно складну пісню. "Це дуже ризикований вибір, до виконання цієї пісні люди готуються роками. Окрім Вагіфа, з цією піснею не впорається ніхто, і якщо йому вдасться, це буде справжнє диво", - вважає Тамара гвердцителі.

Також у глядачів є можливість у прямому ефірі потрапити на великий екран редруму, де Анатолій Анатоліч бере інтерв'ю в учасників. Для цього достатньо опублікувати в соцмережі своє фото з хештегом #goloskrainy.

Грандіозний фінал відбудеться уже за тиждень, 8 червня, на каналі "1+1".