Тренери ювілейного сезону "Голосу країни" сформували свої команди

Тренери ювілейного сезону "Голосу країни" сформували свої команди

Шість тижнів поспіль вся Україна напружено стежила за тим, як зіркові тренери обирають потенційний "Голос країни 5"

Поделиться:

Шість тижнів поспіль вся Україна напружено стежила за тим, як зіркові тренери обирають потенційний "Голос країни 5". Сьогодні, 12 квітня, ми нарешті дізналися імена усіх, хто братиме участь у подальшій боротьбі.

Шостий день вибору наосліп був надзвичайно важким в емоційному плані: як для тренерів, так і для учасників. Місць у командах зіркових наставників лишилося обмаль, тому кожен, хто виходив на сцену, мав бути дійсно особливим, щоб розвернути зіркові крісла до себе. У свою чергу, тренерам потрібно було абстрагуватися від попередніх виступів та спробувати оцінити останні голоси максимально  об'єктивно.

Проте елемент змагання ніхто не скасовував! Потап, який кілька тижнів поспіль намагався випередити зіркових колег, остаточно вирвався уперед. Ще після минулого разу в його команді лишилося тільки одне вакантне місце. Тож не дивно, що свою команду амбітний топ-продюсер укомплектував першим: чотирнадцятим підопічним Потапа став харків'янин Давид Кдімян, володар академічного вокалу. Таким чином він долучився до інших тринадцяти щасливчиків, якими раніше стали: Дмитро Коток, Олена Шинкар,  Олександр Господінов, Дмитро Костюк, Артем Захаров, Олексій Діброва, Лалі Ергемлідзе, Микита Обушенко, Тетяна Решетняк, Валерія Черевко, Денис Ліс, Марта Малишняк та Катерина Рибак.

"Мандраж, переживання. По праву руку – Пономарьов, по ліву – Тіна, Вакарчук. Усі заряджені!" - Поділився емоціями відносно складності вибору наосліп Потап.

Чарівна Тіна Кароль, яка  спочатку була дуже обережною у виборі, але швидко наздогнала колег вже  у минулому епізоді, укомплектувала свою команду другою. Два останніх місця у її команді посіли голоси: народник Іван Пилипець та вокальний самородок з кулінарного технікуму Юлія Булатова. Вони склали компанію таким учасникам: Джошуа Пратт, Юрій Ковальчук, Святослав Лукинич, Тетяна Козюк, Ганна Шміляк, Сергій Засс, Антон Копитін, Артем Мурач, Катерина Іванчук та Олена Діаманді.

Найстриманіший з усіх тренерів – Олександр Пономарьов – визначився із складом своїх вокальних бійців третім. В найврівноваженішого тренера "Голосу країни" лишалось цілих три вільних місця. У чесній вокальній боротьбі їх здобули: сільська вчителька Аліна Барановська, фестивальниця Валерія Чуприна та запорізька вокалістка Ольга Жовтоніжко. Вони склали компанію таким учасникам,як Владислав Кашпуренко, Вілен Арустамов, Володимир Трач, Валентина Таран, Ганна Благова, Євген Толочний, Пищікова Олена, Євген Морозов, Тетяна Брянцева, Вілен Арустамов, Яна Ковальова та Валерія Садовська.

Більш вибагливим щодо вокалістів наприкінці вибору наосліп став Святослав Вакарчук, який вже третій сезон поспіль збирає свою команду останнім з усіх тренерів.

"Я, чесно кажучи, думав, що хоч на третьому моєму "Голосі країни" виберу не останній. Це моя карма", - поскаржився Святослав.

У рок-музиканта лишалось тільки два вільних місця, вибороти які тільки завдяки своєму вокалу вдалось бунтарю Микиті Кириленко та айтішнику Сергію Томашевському. Іншими учасниками  команди Святослава Вакарчука стали: Дарина Степанюк, Лучанко Андрій, Георгій Луценко, Дмитро Іващенко, Андрій Пантюх, Людмила Чебтіна, Емін Самедзадзе, Ольга Гладюк, Фелікс Морозов, Вадим Чернов, Сергій Папуша та Мебо Нітсубідзе.

"Це приємно завжди , коли сліпі прослуховування закінчуються – для тренерів, - зауважив Святослав Вакарчук наприкінці, - не тому, що це довго, це важко, а тому, що далі – найцікавіший момент. Для мене, як для музиканта. Я дуже цього чекаю".

Попереду дійсно найцікавіше – вокальні битви між учасниками однієї команди. Хто із обраних залишиться у проекті? Дивись вже наступної неділі о 21:00 на "1+1" на "Голосі країни"!