Третій ефір "Голосу країни": Перші підопічні Вакарчука та розчарування української зірки 90-х

Третій ефір "Голосу країни": Перші підопічні Вакарчука та розчарування української зірки 90-х

З кожним натисканням кнопки боротьба між артистами стає все запеклішою

Поделиться:

Третій тиждень поспіль зіркові тренери "Голосу країни. Перезавантаження" наосліп обирають учасників своєї команди, даруючи найталановитішим українцям шанс стати знаменитими.

З кожним натисканням кнопки боротьба між артистами стає все запеклішою, вони зважено відбирають учасників і відважно борються за найкращі голоси.

Першою учасницею третього туру "сліпих прослуховувань" стала 34-річна американка Брія Блессінг, яка вже більше 15 років живе у Львові і володіє чудово українською мовою.

"Хочу, щоб через цю українську пісню, яку я буду співати, через цю сукню, ті українці, які не розуміють, що вони мають, щоб вони побачили дійсно, якою гарною і прекрасною є ця країна", - розповіла учасниця.

Її прекрасний голос, щирість і любов до української пісні відразу відчули зіркові тренери. До Брії обернулися Сергій Лазарєв та Святослав Вакарчук. Американка просто розтопила серце Вакарчука і стала першою учасницею його команди.

Після чого тренер, який дві програми поспіль не брав жодного учасника, поповнив свою команду ще двома голосами. Ними стали колишній футболіст Ігор Грохоцький та Василь Міщенко.

Василь був першим учасником, який виступав за загадковою завісою, яка ховала його не лише від тренерів, а й від глядачів.Зіркова четвірка до останнього не могла зрозуміти, хто ж перед ними співав. Почувши сильний чоловічий тембр, вони плуталися в здогадках, чи це молодий хлопець, чи вже зрілий чоловік; чи професійний оперний виконавець, чи просто талановитий любитель співу.

"У вас такий тембр, який мало в кого є", - сказав Вакарчук своєму обранцю.

Тамара Гвердцителі також взяла до своєї команди два унікальних голоси. Вікторія Вєннікова з Харкова вразила її красивим виконанням EdithPiaf "Padam". А справжньою "перлинкою" команди зірки стала Олена Толстоногова, яка виконала пісню "Черемшина". Неймовірної краси дівчина з гарним голосом повернула до себе відразу три тренерські крісла – Тамари, Святослава і Сергія.

Чоловіки просто не могли намилуватися Оленою.

"Ну просто ангел. Правда, це святий голос. Вам народне дуже личить. Радий, що до такого красивого голосу ще і така прекрасна зовнішність", - сказав Лазарєв.

"Сергій закоханий, це вже відчувається", - пожартувала Лорак.

Натомість Ані Лорак, в якої уже зібрана більша частина команди, натискати "червону кнопку" цього разу не поспішала. До її команди потрапили лише одна учасниця – грузинка Мегі-НатіаГогітідзе. Мегі досить відома співачка на своїй батьківщині, тому спробувати свої сили у вокальному конкурсі вона вирішила саме в Україні, де її мало хто знає.

Сергій Лазарєв цього разу перевершив сам себе. Під час третього ефіру він поповнив свою команду відразу чотирма учасниками, наздогнавши Ані Лорак.

Саме його із чотирьох зіркових тренерів, які до нього обернулися, обрав 26-річний Роман Голубєв з Харкова. Чоловік не лише має власний гурт, де працює вокалістом, а ще й пише власні пісні. Серед них багатьом відомий хіт "А мне бы до утра", який багато хто приписує гурту "Бумбокс".

"Роман, у вас є якийсь такий потенціал, який може не відразу я побачив, але ви можете далеко піти", - сказав Вакарчук, почувши у виконанні Роми "Романс" Миколи Носкова та наспівані рядки його власної пісні.

"Коли з'явився гурт "Smash", я був ще в школі. Наш клас розділився на дві частини: ті, котрі слухали гурт "Smash", і ті, котрі сміялися з них", - розповів Роман.

"Ви були в другій половині?" – здогадався Лазарєв.

"Так. Думаю, те, що я насміхався з тих, хто тебе слухав, - це карма просто. Маю піти у твою команду", - зробив висновок учасник.

Згодом Лазарєв переманив у свою команду 23-річного В'ячеслава Рибікова з Донецька.

"Здається, у момент, коли я натискав кнопку, я вилаявся. Проте насправді мені сподобалося співвідношення голосу, вибору пісні, а потім і зовнішності. Усе поєдналось", - сказав Лазарєв.

На останніх хвилинах третього ефіру "сліпих прослуховувань" Сергій одним натиском на "червону кнопку" поповнив свою команду ще двома вокалістами - Денисом Скрипніковим і Микитою Савенковим. Хоча хлопцям всього по 18 років, вони разом співають ще з 8-го класу.

Окрім цих 10 щасливчиків свої сили на сцені "Голосу" приходили спробувати яскрава брюнетка Тамара Козловська, яка запалила зал хітом Ольги Полякової "Шльопки", але тренери так і не оцінили її почуття гумору та артистизм. І Катерина Охримович, яка присвятила "Романс Ты" своєму батьку, якого не стало рік тому.

Також завоювати шанс на "перезавантаження" прийшла Марина Одольська– відома свого часу співачка, хороша знайома Ані Лорак і Святослава Вакарчука. Проте ніхто з тренерів не впізнав голос своєї колеги і не обернувся до неї.

Частина 1

Частина 2

Після третього ефірі "Голосу країни" команди зіркових тренерів виглядають таким чином:

Святослав Вакарчук – 3 учасники

Тамара Гвердцителі – 7

Ані Лорак – 9

Сергій Лазарєв – 9

Які сюрпризи підготували учасники та тренери "Голосу країни. Перезавантаження" до наступного ефіру, дізнаємося вже 23 березня о 21:00 на 1+1.