ТСН презентувала цикл сюжетів проекту "Переможці"

ТСН презентувала цикл сюжетів проекту "Переможці"

Сьогодні у випуску ТСН о 16:45 відбулась прем'єра першої відео-історії з циклу "Переможці", що присвячений однойменному соціальному мультимедіа-проекту. 

Поделиться:

Сьогодні, 22 січня, у випуску ТСН о 16:45 відбулась прем'єра першої відео-історії з циклу "Переможці", що присвячений однойменному соціальному мультимедіа-проекту.

Цього разу автор сюжету та куратор виставки ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька розповіла історію Оксани Мастерс – неймовірної американської параолімпійської спортсменки, родом з України, яка, незважаючи на ампутацію ніг у дитинстві, здобула успішну кар'єру та стала прикладом для наслідування для багатьох людей з обмеженими можливостями.

"Це моє життя і я хочу просто жити. Лише відчиніть мені двері і дозвольте робити те, що я хочу робити - втілювати свої мрії", - розказала Оксана Мастерс.

Сюжет доступний за посиланням.

Нагадаємо, що проект "Переможці", - спільна справа Телевізійної служби новин та журналу VIVA!, за підтримки благодійного фонду "Save Lives Together" та благодійної організації "Підмога.інфо".

Герої проекту – бійці АТО та волонтери, що втратили кінцівки під час подій на Сході України.

Його основою стала серія фотознімків відомого українського фотографа Олександра Мордерера, який демонструє, що люди з протезами – повноцінні члени суспільства, що як інші залишаються щасливими, красивими та повними сил для нового життя.

Презентація мультимедійного проекту та фотовиставки "Переможці" відбудеться 3 лютого 2016 року о 18:30 Національному Музеї Тараса Шевченка. 

Новости по теме