"ТСН.Вибори 2014" на "1+1": найсвіжіші новини та результати, справжні портрети кандидатів

"ТСН.Вибори 2014" на "1+1": найсвіжіші новини та результати, справжні портрети кандидатів

Канал "1+1" у день виборів, 25 травня, готує для глядачів максимально повну картину вирішального дня для країни

Поделиться:

Канал "1+1" у день виборів, 25 травня, готує для глядачів максимально повну картину вирішального дня для країни: о 14.30 та 17.15 вийдуть два спеціальних випуски ТСН, а о 19.30 стартує новинний марафон "ТСН.Вибори 2014".

Його ведучі Алла Мазур, Наталія Мосейчук та Катерина Осадча розкажуть глядачам про всі новини, емоції та результати, які приніс день виборів.

Марафон "ТСН.Вибори 2014" - це 6-годинний прямий ефір зі свіжими новинами, прямими включеннями з усіх регіонів України та Центрвиборчкому, гостями в студії, результатами екзит-полів, сюжетами про головних претендентів на президентський пост. Понад півсотні журналістів ТСН будуть пильнувати, як проходить голосування та підрахунок голосів на проблемних виборчих дільницях по всій Україні, а в студії ведучі Алла Мазур та Наталія Мосейчук прийматимуть гостей – урядовців та кандидатів в президенти, які за попередніми даними набирають найбільшу кількість голосів, - щоб з'ясувати, що чекає на країну в найближчі 5 років. Не обійде увагою ТСН і місцеві вибори в Києві, претенденти на крісло мера також очікуються в гостях в ТСН.

До виборчого марафону "ТСН. Вибори 2014" долучиться і зірка світської журналістики Катерина Осадча. Що відбувається у штабах у вечір виборів - Катя Осадча доповідатиме в прямому ефірі з місця подій. У прямих включеннях головного світського хронікера країни глядачі дізнаються, яка атмосфера панує в осередках основних конкурентів на головну посаду в країні: хто і як святкує перемогу, а у кого в штабі панує розпач? чим кандидати пригощають своїх гостей і хто завітає цього вечора вітати лідера перегонів?

Усі найважливіші події дня, найпоказовіші коментарі та інтерв'ю претендентів на головну посаду в країні, найоперативніша інформація про перебіг та результати голосування дивіться у вечір виборів, 25 травня, о 19.30 в марафоні "ТСН.Вибори 2014" в прямому ефірі "1+1".