ТСН запустив онлайн-магазин потенційних президентів України

ТСН запустив онлайн-магазин потенційних президентів України

Порівняйте характеристики кандидатів та зробіть свій вибір

Поделиться:

ТСН пропонує українцям визначитися з вибором майбутнього Президента України за допомогою інтернет-магазину. На сайті http://presidentshop.tsn.ua/ можна порівняти характеристики кандидатів та зробити свій вибір.

В онлайн-магазині ТСН можна порівняти всі 23 кандидатури, які зареєструвала ЦВК на позачергові вибори Президента України. Серед характеристик потенційних президентів зазначено традиційні біографічні дані (вік, місце народження, сімейний стан, кількість дітей, кар'єра) і специфічні (наприклад, знак зодіаку). Крім того, вказано володіння автомобілями, житлом, землею, банківськими рахунками не лише кандидата в Президенти України, а й членів його сім'ї. Також можна порівняти перші пункти програм кандидатів.

"Купити" кандидата можна, авторизувавшись за допомогою соціальної мережі, а його популярність впливає на рейтинг можливого президента на сайті. Голосування за кандидатів в онлайн-магазині ТСН триватиме до дня виборів – 25 травня.

Редакція ТСН переконана, що такий сайт допоможе українцям визначитися з вибором й підійти до цього питання більш раціонально: адже готуючись витратити певну суму грошей в онлайн-магазині, покупець уважно вивчає характеристики товару й часто змінює вибір, нав'язаний рекламою.

ТСН до проекту онлайн-магазину підійшла з гумором. В інтернет-магазині потенційних президентів є кандидат, характеристики якого можна порівняти з іншими, але якого зараз "немає в наявності" - це Віктор Федорович Янукович.