Турист Олексій Душка розказує правду про "ол інклюзів"

Турист Олексій Душка розказує правду про "ол інклюзів"

Ведучий "Території обману" на собі перевірив, як максимально вдало відпочити з мінімумом втрат.

Поделиться:

Ведучий "Території обману" Олексій Душка свято виконує обіцянки і навіть екзотична відпустка на Шрі-Ланці не змусила його забути про корисно-туристичний блог у Facebook.

Душка на собі перевірив, як організувати максимально вдалий відпочинок з мінімумом втрат. Результатами дослідження він відверто ділиться з народом на сторінці у Facebook.

У першому пості ведучий "Території обману" розказав про 5 основних правил вибору місця відпочинку.

Скільки грошей ви готові витратити на відпочинок, який клімат вам найкраще підходить та чи напружує вас фраза "ван долар" - виявляється, відповіді на ці прості запитання допоможуть визначити наймиліший куточок світу.

У другій частині Олексій взявся за вибір турфірми.

"Від турфірми майже нічого не залежить, вона ,по суті, просто магазини де ТУРОПЕРАТОРИ продають свої путівки, - запевняє Душка. - ...Негаразди можуть статися в турі і за 100, і за 1000 доларів".

А потім починаються пригоди у готелі. Наприклад, самого Олексія намагалися одразу поселити в номер "нє ахті", щоб потім взяти доплату за переселення. І це при тому, що перед поїздкою журналіст читав відгуки про цей готель на спеціально призначених сайтах і навіть дивився аматорське відео на "Ютубі".

Третя частина присвячена перельотам. Олексій зізнався, що завжди обмотує плівкою свій багаж, вказує на ньому свій номер телефону, а в сумці, яку бере з собою в салон, про всяк випадок має комплект одягу.

"І ще, деталь, але всю її приємність ви відчуєте після першої години польоту. Візьміть термальну воду. Сухість в літаку, велика кількість людей, стисле повітря, різні запахи з дьюті фрі. Одним словом – термальна вода штука корисна", - радить Олексій.

У наступній частині Олексій Душка розповість, як поводити себе вже в іноземному аеропорту.

Нагадаємо, власну відпустку на Шрі-ланці безстрашний ведучий "Території обману" провів в компанії екзотичних тварин.