Творці й ведучі "Голосу. Діти" розповіли, що залишилося за кадром проекту

Творці й ведучі "Голосу. Діти" розповіли, що залишилося за кадром проекту

Уже 25 січня на "1+1" стартує другий сезон проекту "Голос. Діти"

Поделиться:

Уже 25 січня на "1+1" стартує другий сезон проекту "Голос. Діти", до якого творці поставилися по-особливому. Вони зробили усе можливе, аби на майданчику виникла атмосфера творчості і злагодженості.

Юрій Горбунов на телебаченні багато років, однак іще ніколи йому не було настільки комфортно, як у знімальному павільйоні проекту "Голос. Діти".

"Зйомки – дуже складний процес, у залі величезна кількість глядачів, тому надзвичайно складно усе це організувати. Однак нашому продакшну вдалося! Уперше я побачив настільки налагоджену технологічну і процесову дисципліну. У нас не було зйомок до другої чи третьої ночі. Усі розуміли, що з нами – діти. Всі усвідомлювали свою відповідальність і рухалися чітко, як годинник", - сказав ведучий співочого шоу під час презентації "Голосу. Діти" і "Голосу країни".

Керівник "1+1" продакшн" Вікторія Лєзіна-Масляна своєю чергою розповіла, що над проектом працює майже 1000 людей, які щиро люблять свою роботу. Окрім того, зізналася: на початку зйомок команда "Голосу" прогнозує, хто з учасників потрапить до фіналу, а потім захоплено спостерігає, чиї здогадки здійснилися.

Учасники ж, за словами психолога проекту Марини Гуменюк, не ставлять собі мету потрапити до наступного туру чи перемогти. Вони сприймають зйомки як свято і виходять на сцену, аби показати себе і почерпнути знання, які допоможуть в подальшому. Так, Катя Осадча розповіла, що найчастіше за лаштунками дітлахи говорять про те, що саме їм порадив тренер, дякують за рекомендації. А коли не проходять далі, біжать фотографуватися із зірковими наставниками, брати автографи ведучих, щоб мати згадку про яскраву подію у своєму житті.

"І тренери, і ведучі, і люди за кадром - всі працюють на результат і заради дітей. Величезна телемашина закрутилася для того, щоб діти не хвилювалися, не переживали, повністю розкрилися і загартувалися професійно", - сказала співведуча Юрія Горбунова Катя Осадча.

Результат роботи команди проекту побачимо уже 25 січня о 21:00 у "Голосі. Діти" на "1+1".

Читайте також: Як змінилося життя учасників першого сезону Голос. Діти