У чому зірки 1+1 прийшли на відкриття Ukrainian Fashion Week

Катя Осадча, Валентина Хамайко та Соломія Вітвіцька показали свої найстильніші вбрання.

Поделиться:

Найкращі образи Каті Осадчої на шоу «Голос. Діти»З 12 по 18 жовтня у рамках Ukrainian Fashion Week провідні дизайнери покажуть, що буде в моді в новому сезоні – весна-літо 2017. Протягом тижня у Мистецькому арсеналі гості українського тижня можи побачать 54 модні покази від 102 українських дизайнерів.

На відкриття 39-го Українського тижня моди завітали й зірки 1+1 – ведуча «Світське життя» та «Голос. Діти 3» Катя Осадча, ведучі «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко, а також куратор проекту «Переможці» та зірка ТСН Соломія Вітвіцька.

Зауважимо, що Валентина Хамайко завітала на Ukrainian Fashion Week не просто як гість, а як модель. Зірка 1+1 прогулялася подіумом у сукні від дизайнера Лілії Пустовіт.

До речі, на Українському тижні моди планують реалізувати й благодійні вчинки. Ведуча ТСН та куратор проекту «Здійсни мрію» Лідія ТаранТаран і команда зірок пробігли під холодною зливою заради хворих дітей (фоторепортаж) виконає бажання для тяжкохворої Наді з Луганщини, а дизайнер Ірина Діль подарує дівчинці сукню та запросить її на подіум. Дебютний вихід Наді на подіум можна буде побачити на каналі 1+1 вже цієї суботи.

Дизайнер Ваня Фролов, який створив Джамалі знамениту сукню для виступу на шоу Євробачення 2016, передасть для здійснення мрій важкохворих дітей  свою частину коштів від продажу ширми на благодійній акції.

Нагадаємо, що нещодавно Тіна Кароль поділилася секретами своєї дієти.

Новости по теме