У "Голосі країни" Вакарчук приніс рокершу в жертву

У "Голосі країни" Вакарчук приніс рокершу в жертву

У найчеснішому вокальному шоу країни почалися справжні бої.

Поделиться:

Найжорсткіший етап вокального шоу "Голос країни. Все по-чесному" розпочався. Зіркові тренери розбили свої команди на пари, щоб вивести учасників в ринг один проти одного і залишити в проекті найсильніших.

Вже в першому ефірі вокальніх боїв команда Олександра Пономарьова зменшилася на двох учасників. А от між Тіною Кароль, Олегом Скрипкою та Святославом Вакарчуком кипіли справні пристрасті. Тренери одразу згадали про можливість врятувати "життя" слабшим учасникам і скористалися нею по-повній.

Так Вакарчук вивев в ринг своїх найяскравіших дівчат - Христину Соловій та Юлію Горюнову. Христина запам'яталася тим, що на сліпих прослуховуваннях співала а капелла народну пісню і змусила Вакарчука плакати. А Юля була останньою учасницею сліпого відбору і дуже круто "увалила" роковий хіт Highway to hell (AC/DC). Для баттлу народниці та рокерши тренер обрав пісню "Ой, летіли дикі гуси". Здалося, що таким чином він одразу дав фору Христині, адже дівчина залишилася у своїй стихії, а Юлі довелося вжитися у зовсім незвичний для себе образ. На щастя, вчасно зреагувала Тіна Кароль. Коли Святослав присудив перемогу народниці, Тіна натиснула кнопку і забрала рокершу в свою команду.

Друга драма також сталася в команді Вакарчука. У парі Олена Жигарева VS Вікторія Олізе тренер обрав переможницею Віку. Аж раптом... кнопку натиснув Пономарьов! І одразу за ним це саме зробив Олег Скрипка. Здається, Олександр зовсім випадково торкнувся до своєї кнопки. Адже білявку Олену він віддав колезі зовсім без бою, ще й плечима знизав, мовляв, не дуже й хотілося.

До речі, сам Скрипка позбувся переможниці іншого вокального шоу "Суперзірка" Вікторії Корженок. Жінка, котру від самого першого дня побоювалися інші учасники, залишила проект - з гордо піднятою головою.

Перший ефір вокальних боїв

Команда Олексанра Пономарьова:

Юрій Камбарян (перемога)  VS Ірена Карська

Майкл Кіркілан (перемога)  VS Антоніна Наконечна

Команда Святослава Вакарчука:

Олена Жигарева (врятована Олегом Скрипкою) VS Вікторія Олазе (перемога)

Дмитро Бабак (перемога) VS Анна Лимар

Юлія Горюнова (врятована Тіною Кароль) VS Христина Соловій (перемога)

Команда Тіни Кароль:

Дует London Hill (перемога) VS Євген Анішко

Ольга Сивакова (перемога) VS Оксана Жорова

Команда Олега Скрипки:

Артем Кондратюк (перемога) VS Олексій Бойко

Вікторія Корженок VS Людмила Капітонова (перемога)

Вже наступної неділі 28 квітня прийде черга іншим учасникам вийти в ринг. Кого позбудуться тренери? Дивіться "Голос країни. Все по-чесному" о 20:15 на каналі 1+1.