У "Хоробрих серцях" бізнес-леді розказала, як закохалася в бійця АТО

У "Хоробрих серцях" бізнес-леді розказала, як закохалася в бійця АТО

Вікторія навчалася у Гарварді, була комерційним директором дизайнерської фірми. Але з початком війни стала волонтером

Поделиться:

У студії "Хоробрих сердець" закохані бізнес-леді та боєць АТО розказали, як на передовій зародилася їхня любов. Вікторія та Євген зустрілися в Артемівську, куди дівчина приїхала як волонтер. І відтоді стали один для одного сенсом життя.

Вікторія навчалася у Гарварді і у мирному житті була комерційним директором дизайнерської фірми. Але з початком війни на сході України вона стала волонтером. Нині вона за кермом власної автівки доставляє бійцям усе найнеобхідніше.

"Це був просто поклик. В мене не було навіть жодного знайомого, який знаходився в зоні АТО. Просто в один день я подумала, що потрібно все-таки поїхати і подивитися, що там насправді відбувається", - розповіла Вікторія про те, як вперше опинилася у зоні бойових дій.

Євген до війни був фермером із майже сотнею гектарів землі. Нині він зі зброєю в руках захищає Україну. Вікторія називає його чоловіком, котрого шукала довгі роки.

"Я навіть не припускала, що у мене можуть бути стосунки з чоловіком, котрий знаходиться там - тому що війна, страшно, статися може будь-що, - зізналася дівчина. – Але коли я відчула, що ця людина мені дуже-дуже близька, що Євген саме той, кого я чекала і шукала довгі роки, я зрозуміла, що не можу просто пройти повз це почуття".

Коли Вікторія розповідала про свого коханого, до студії "Хоробрих сердець" несподівано увійшов сам Євген. В руках чоловік тримав букет квітів. Вікторія та Євген одразу кинулися в обійми один до одного. Виявилося, боєць знайшов змогу ненадовго приїхати до Києва, щоб хоч трохи побути з коханою.

За словами Євгена, саме знайомство з Вікторією змусило його цінувати життя.

Цей випуск "Хоробрих сердець" глядачі назвали одним з найбільш зворушливих, адже він був присвячений історіям кохання під час війни.

Особливий подарунок героям випуску та усім глядачам зробив Святослав Вакарчук. Під акомпанемент гітари він заспівав пісню "Обійми".

"Нехай ваші сльози завжди будуть тільки від радості", - побажав Вакарчук присутнім у студії.

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" продовжує збір коштів на реанімобілі для українських військових. Долучитися до доброї справи може кожен бажаючий – благодійні внески приймаються на сайті http://horobri.1plus1.ua/.

Першу "лікарню на колесах", оснащену сучасним обладнанням, "Хоробрі серця" передали на передову ще восени. Зараз цей реанімобіль допомагає рятувати життя захисникам України в зоні АТО.

"Хоробрі серця" дивіться на каналі 1+1 щонеділі. Початок о 21:15. Ведучий – Ахтем Сеітаблаєв.

Новости по теме