На каналі 1+1 з'явився новий секс-символ

На каналі 1+1 з'явився новий секс-символ

Зірка Олімпійських ігор Ілля Кваша стане зірковим тренером у новому проекті "Вишка" на 1+1.

Поделиться:

Ілля Кваша стане зірковим тренером у новому проекті "Вишка" на телеканалі 1+1.

Ми вже бачили, як зірки змагалися у танцях, фігурному катанні, приготуванні їжі та вікторинах на ерудицію, а от стежити за стрибками українських celebrities у воду глядачам ще не доводилося. Зірковим сміливцям пощастило, адже тренуватиме учасників професіонал зі стрибків у воду – досвідчений Ілля Кваша, бронзовий призер Олімпійських ігор у Пекіні, семиразовий чемпіон Європи, бронзовий призер Кубка світу, переможець етапів Світової серії.

"Мені пощастило стати головним зірковим тренером у проекті "Вишка". Приємно усвідомлювати, що тепер є можливість навчити людей, які ніколи раніше не стрибали, відчути всі ці емоції. Я у спорті вже 17 років, але для мене це теж новий досвід спілкування. Зіркам доведеться добре попрацювати, це я вам обіцяю", - каже Ілля Кваша, зірковий тренер проекту "Вишка".

Першим перевірити на собі викладацький хист Іллі Кваші пощастило Анатолію Анатолічу, ведучому ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Анатолій швидко захопився тренуванням і навіть вдало пірнув з триметрового трампліна: "З таким тренером і з 15-ти метрів можна стрибати!".

Формат "Celebrity Splash" уже встиг перевірити зірок на сміливість у таких країнах, як Британія, Нідерланди та Франція, і показав приголомшливі рейтинги. Найближчим часом проект стартує у США, Австралії, Іспанії, Китаї та Аргентині.

Уже восени, в новому сезоні, глядачі телеканалу 1+1 зможуть стати свідками зіркових досягнень та розділити зі своїми фаворитами водні тріумфи у проекті "Вишка". Цікаво, хто з українських celebrities наважиться на такі експерименти?

Подробиці стрибкових перемог Анатолія Анатоліча дивіться на відео.