У Києві відбудуться відкриті кастинги національного дитячого талант-шоу

У Києві відбудуться відкриті кастинги національного дитячого талант-шоу

19 червня у Києві стартує перший відкритий кастинг нового дитячого талант-шоу телеканалу "1+1"

Поделиться:

19 червня у Києві стартує перший відкритий кастинг нового дитячого талант-шоу телеканалу "1+1". Творці проекту "Голос.Діти" запрошують випробувати свої сили усіх талановитих дітей, які мріють про сцену масштабного телепроекту.

Взяти участь у відкритому кастингу можуть діти віком від 4 до 12 років, які обожнюють співати, танцювати чи мають інший унікальний талант.

Цікаво, що свої заявки на участь у новому проекті вже подали учасниці другого сезону проекту  "Голос.Діти" Катя Манузіна (учасниця команди Потапа) та Аня Комякова (підопічна Наталі Могилевської). Аня запам'яталась глядачам своєю сонячною усмішкою та піснею "Smile", а Катя завзятим виконанням пісні "Гармонь моя". Також у відкритому кастингу візьме участь Галя Дубок, яка на "сліпих прослуховуваннях" "Голос.Діти" зворушила до сліз Тіну Кароль, але все одно не потрапила у проект.

Але, незважаючи на велику кількість анкет від маленьких співаків, "1+1" запрошує взяти участь у кастингах не лише вокалістів, а і танцюристів: бальників, народників, виконавців сучасного танцю, а також талантів оригінального жанру: розмовного, комедійного, маленьких пародистів, вундеркіндів, надзвичайно обдарованих та кмітливих, безпосередніх дітей. Неважливо, чи є у дитини досвід виступів перед публікою.

Відкритий кастинг відбудеться 19, 20 та 21 червня за адресою: проспект Глушкова, 1, ВДНГ, 12 павільйон.

Надіслати заявку та отримати додаткову інформацію можна за адресою:  a.andreyko@production.1plus1.tv та за телефоном 067 334 7851.

Подробиці участі: http://casting.1plus1.ua/project/900101