У команди "Світу навиворіт" сталася надзвичайна ситуація

У команди "Світу навиворіт" сталася надзвичайна ситуація

"У нас ЧП", - повідомив Дмитро Комаров з Індонезії.

Поделиться:

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров повідомив, що зйомки в Індонезії тимчасово довелося припинити. На сторінці у Facebook журналіст написав про жахливе самопочуття, а також технічні проблеми. Причиною стали небезпечні зйомки сюжету про те, як індонезійці видобувають сірку у кратері активного вулкана.

"Терміново скасували зйомки і поспішаємо до Джакарти. Сьогодні вночі робили сюжет про те, як видобувають сірку в кратері активного вулкана. Тепер я знаю, що таке пекельна робота. Гірше придумати складно: отруйні випари, від яких легені пече зсередини і долає кашель", - написав Дмитро Комаров.

Під час зйомок сюжету вийшли з ладу обидві камери "Світу навиворіт". Аби вирішити технічну проблему, Дмитро разом з оператором поїхали до Джакарти.

"Навіть наша техніка випарів на дні кратера не витримала. Поламалися обидві камери... Терміново їдемо до столиці шукати вирішення проблеми", - пояснив ведучий.

Як невиправний оптиміст, Дмитро Комаров навіть у цій надзвичайній ситуації знайшов плюси. За його словами, сама доля вберегла їх від того, аби більше не дихати отруйними газами.

"Ми з Сашею вирішили, що таким чином камери нас від чогось вберегли, змусивши піти раніше і не дихати газами))", - пожартував Дмитро Комаров у соцмережі.

Нагадаємо, команда "Світу навиворіт" більше тижня не виходила на зв'язок з Індонезії. З'ясувалося, що весь цей час Дмитро Комаров та Олександр Дмитрієв були на віддаленому острові, де немає Інтернету.

Нині в ефірі 1+1 триває показ індійського сезону програми "Світ навиворіт". Дивіться щосуботи о 12:00.