У мережу потрапив бекстейдж грандіозного фешн-проекту з ведучими "1+1 media"

У мережу потрапив бекстейдж  грандіозного фешн-проекту з ведучими "1+1 media"

Днями в Мистецькому Арсеналі стартував 35-й  Ukrainian Fashion Week.

Поделиться:

Днями в Мистецькому Арсеналі стартував 35-й Ukrainian Fashion Week. Глядачі нашого каналу пам'ятають, що рік тому у межах цієї модної події на подіум вийшли зірки "1+1 media". Улюблені мільйонами телеведучі у прямому ефірі продемонстрували вбрання від талановитих українських дизайнерів.

Підготовку, залаштунки й, власне , процес спецпоказу фільмував оператор каналу "1+1" Віталій Панасюк. За рік після грандіозного фешн-проекту колега поділився відзнятими кадрами.

Тож пропонуємо вам першими побачити відзняте під час насиченого творчого процесу.

Нагадаємо, Алла Мазур постала у сукні від дизайнера Ксенії Кіреєвої. Наталья Мосейчук у розкішному вбранні від Вікторії Гресь. Юлія Бориско – у яскраво-синьому костюмі від дизайнера Лариси Лобанової, Марічка Падалко з'явилася на подіумі в ніжно-зеленій сукні від Ірини Діль. Також на подіумі гості показу побачили Єгора Гордєєва (дизайнер Юлія Поліщук), Руслана Сенічкіна (дизайнер Ольга Тімкова-Ляховська), Марину Леончук (дизайнер Ольга Альонова), Людмилу Барбір (дизайнер Олена Сереброва), Світлану Усенко (дизайнер Анна Панченко), Юрія Горбунова (дизайнер Віктор Анісімов), Соломію Вітвіцьку (дизайнер Роман Баянд) та інших.

А цього року на відкритті  UFW благодійну fashion-акцію презентували Юрій Горбунов та Юлія Бориско.   

Ми щиро сподіваємося на якнайшвидше настання миру в нашій країні. І обіцяємо знову організувати грандіозну подію з українськими телеведучими і дизайнерами "Fashion в прямому ефір-2".