У новому номері журналу "Наталі" Алла Мазур розповіла про захоплення сина хокеєм

У новому номері журналу "Наталі" Алла Мазур розповіла про захоплення сина хокеєм

Алла Мазур дала ексклюзивне інтерв'ю журналу "Наталі".

Поделиться:

Алла Мазур, ведуча ТСН. Тиждень на каналі 1+1, дала ексклюзивне інтерв'ю журналу "Наталі". На сторінках видання ведуча розповіла про роль материнства в її житті, про виховання 7-ми річного сина Артема та його любов до хокею.

До речі, напередодні Алла разом із сином взяли участь у фотосесії під час тренування Артема у Київській дитячо-юнацькій хокейній школі Олега Циркунова.

В інтерв'ю Алла розповіла, як цей вид спорту привчає сина до дисципліни та виховує справжнього чоловіка.

"З хлопчиками там спілкуються абсолютно по-дорослому, незважаючи на вік. Це приваблює Артема. А я бачу, як син знаходить вихід для енергії, що в нього б'ється через край, і пристосовується до цілком чоловічого світу – стриманого, вимогливого, врівноваженого, зі своїм устроєм та пріоритетами", - ділиться в інтерв'ю Алла.

Мазур зізналась, що не нав'язує сину власний вибір, а сприяє його самореалізації: "Підштовхувати його в конкретному напрямку я не налаштована, просто хочу допомогти знайти себе".

Ведуча розповіла, що її найулюбленіше заняття в ролі мами – це спілкування. Тож щовечора вони обговорюють з Артемом події, які відбулись протягом дня у нього в садочку: "Я дуже ціную такі моменти і мрію якомога довше зберегти довіру сина, щоб бажання поділитись з мамою сокровенним у нього не зникало".

До речі, вже цієї осені Артем збирається до першого класу. На що звертала увагу мама Алла у виборі школи для сина – читайте на сторінках журналу.

Більш розгорнуте інтерв'ю Алли Мазур – вже у новому номері "Наталі" (випуск за червень-липень).