У першому кліпі нової "ВІА Гри" - секс, кінь і мотоцикл (ВІДЕО)

У першому кліпі нової "ВІА Гри" - секс, кінь і мотоцикл (ВІДЕО)

"ВІА Гра" знімає кліп на пісню "Перемирие". Найгарячіші подробиці зі зйомок - у сюжеті "ТСН. Особливе".

Поделиться:

 Нова "ВІА Гра" знімає свій перший кліп на пісню "Перемирие". У ньому - відверті сцени, сексуальний одяг, квіти, кінь і мотоцикл.

Режисер відео - Алан Бадоєв. Костянтин Меладзе теж на знімальному майданчику. Він особисто стежить за перевтіленням провінційних дівчат у справжніх зірок, повідомляє "ТСН. Особливе".

Еріка Герцег, Міша Романова та Анастасія Кожевникова кажуть: звикнути до статусу найсексуальнішого тріо країни поки складно. Але упевнені - це прийде з досвідом.

Для дівчат це зйомки першого у житті кліпу. Зйомки тривають цілу добу. В павільйоні холодно, запорошено і димно. Вони все терплять.

"Стоп. Ні, Еріка, Еріка, Еріка, мені не потрібно корчити мордочку. Ніжна, ніжна... Ще раз. Погляд дай, ось, ось... Давай, давай, рухайся", - командує режисер.

За зйомками спостерігає Костянтин Меладзе. Іноді дає поради, іноді - заспокоює. Продюссер не приховує - дівчатам треба звикати до екстремального зіркового життя. Про відпочинок вони можуть забути. Фотосесії, записи нових хітів, вокал та хореографія.

Перший виступ "ВІА Гри" вже 4 листопада. І одразу Кремль. Далі перший корпоратив у Дубаї. Меладзе хвалиться - виступи тріо розписані вже майже до кінця року. Але скількі коштує "ВІА Гра" не каже.

"Інформація службова і закрита", - коментує Костянтин Меладзе.

Відверті сцени на зйомках першого кліпу деяких учасниць "ВІА Гри" не засмучують. Найдосвідченою серед них є Еріка Герцег. Інтернет рясніє її світлинами у стилі ню і свого плейбойського минулого білявка не соромиться. Каже, так заробляла на життя. І не приховує, груди в неї штучні.

"Так, груди штучні. Не подобається, не дивіться", - говорить Герцег.

Еріка під керівництвом Бадоєва і на коні, і під квітами і з трояндою у роті. Режисеру робота подобається.

А от Міші Романовій пощастило менше. Бадоєв її і у бруді виваляв, і під колеса мотоцикла кинув.

Чи стане цей гурт - легендою, Костянтин Меладзе не загадує. Каже, поки його турбує якість нової "ВІА Гри".

"Легенда це чи ні, мені сказати складно. Але я хочу створити робочий потужний цікавий колектив, який буде радувати публіку", - запевняє суперпродюсер.

Нагадаємо, на офіційному сайті 1+1 відбудеться онлайн-конференція з новими учасницями "ВІА Гри" - Ерікою Герцег, Анастасією Кожевниковою та Мішею Романовою. 

Онлайн-конференція відбудеться у п'ятницю 1 листопада. Початок - о 15:00. Свої питання залишайте за цим посиланням.