У прем'єрному випуску "Хоробрих сердець" свою правду розкажуть вояки-добровольці

У прем'єрному випуску "Хоробрих сердець" свою правду розкажуть вояки-добровольці

Це перша велика програма на українському телебаченні, присвячена людям, котрі проявили героїзм під час подій на сході України.

Поделиться:

У неділю, 28 вересня, о 21:30 на каналі "1+1" відбудеться національна прем'єра безпрецедентного проекту "Хоробрі серця". Це перша велика програма на українському телебаченні, присвячена людям, котрі проявили героїзм під час подій на сході України.

Тема прем'єрного випуску – добровольці. Ці люди не чекали повісток з військкомату, а серед перших відправилися на фронт захищати Україну.

Головним героєм першого випуску "Хоробрих сердець" стане Сергій Козак, доброволець 95-ї аеромобільної бригади. Він вів колону військової техніки, коли ворог відкрив вогонь з гранатометів. Основний удар Сергій, як командир взводу, прийняв на себе. Він отримав важке поранення, але навіть стікаючи кров'ю продовжував вести бій. Своїм героїчним вчинком Козак врятував життя багатьом своїм побратимам.

Добровольцем у зону АТО відправився і успішний бізнесмен В'ячеслав Константиновський. У студії "Хоробрих сердець" він розкаже, як проміняв розкішне життя на окопи.

Ще однією героїнею випуску стане тендітна Анна Стецько. Ця дівчина відправилася на фронт за своїм коханим.

Нагадаємо, ведучим проекту "Хоробрі серця" є відомий актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, знаний глядачами за драмою "Хайтарма".

Кожен випуск "Хоробрих сердець" буде присвячений окремій темі і охоплюватиме спілкування з гостями у студії, сюжети про героїв випуску, реконструкції подій, про які йде мова та репортажі із зони бойових дій.

Команда "Хоробрих сердець" і "1+1 медіа" також прагнуть полегшити службу українським воякам і допомогти їх сім'ям. З цією меою буде проведено аукціон ексклюзивних лотів від відомих українців на сайті http://horobri.1plus1.ua/

Перший лот надала родина Президента України Петра Порошенка. Це триптих "Єдина Україна", який малювали діти Порошенка – кожен свою картину.

Подробиці аукціону будуть оголошені в ефірі "Хоробрих сердець". Усі кошти, зібрані за його допомогою, підуть на закупівлю реанімобілей.

Тим часом в Інтернеті українці вже почали складати "Кодекс хоробрих сердець". Для цього на сайті http://serce.1plus1.ua/ потрібно дописати фразу, яка починається словами "Хоробре серце…". Також користувачі можуть завантажувати на сайт фото реальних людей, які проявили себе як справжні герої.