У продовженні реаліті "Сім'я" 1+1 одружить ще більше незнайомців

У продовженні реаліті "Сім'я" 1+1 одружить ще більше незнайомців

У реаліті "Сім'я"двоє людей одружаться, вперше побачивши один одного на власному весіллі. Чи зможуть вони побудувати родину, про яку так мріяли?

Поделиться:

Канал 1+1 готує до показу реаліті-шоу, що одного разу вже стало "романтичною вибухівкою" - це проект "Сім'я", де двоє людей одружаться, вперше побачивши один одного на власному весіллі.

Пілотний випуск проекту вийшов в ефір минулого літа. Тоді його героями стали бізнесмен з Києва Вадим та перекладач з Бахчисарая Юлія. Цей випуск подивилися 2 мільйони українців. А коли знімальна група оголосила кастинг для самотніх чоловіків і жінок, які готові у неймовірний спосіб зустріти кохання, анкети посипалися у величезній кількості.

Нагадаємо, за правилами "Сім'ї", наречені ставлять підписи у свідоцтві про шлюб, не знаючи одне одного.

Після весілля учасники повинні жити під одним дахом, самостійно дбати про власний побут та разом розпоряджатися сімейним бюджетом. За тим, як вони будують сімейні стосунки, спостерігають експерти. Та втручатись у життя пари вони не матимуть права, аж доки хтось з учасників не вирішить, що з нього досить експериментів, і не викине білий прапор.

Пілотний випуск реаліті "Сім'я" дивіться онлайн на сайті 1+1 у розділі "Відео".