У програмі "Підпільна імперія" на каналі "1+1" візьме участь найуспішніший український маркетолог

У програмі "Підпільна імперія" на каналі "1+1" візьме участь найуспішніший український маркетолог

у програмі "Підпільна імперія" на каналі "1+1" візьме участь найуспішніший український маркетолог, голова правління Всеукраїнської рекламної коаліції і наймолодший лауреат премії "Слід у рекламі" 

Поделиться:

Сьогодні, 13 листопада, о 23:30 у програмі "Підпільна імперія" на каналі "1+1" візьме участь найуспішніший український маркетолог, голова правління Всеукраїнської рекламної коаліції і наймолодший лауреат премії "Слід у рекламі" Андрій Федорів.

Разом із ведучим програми Андрієм Алферовим він подивиться фільм "Збройний барон" - історію перевтілення українського єврея з Брайтон-Біч в найбільшого після американського президента експортера зброї в США, щоправда нелегального.

За словами Алферова, вибір картини для Федоріва був обумовлений мотивацією занурити його в незвичне кіносередовище і спробувати подивитися на фільм, що викликав багато суперечливих думок, його очима.

"Є два типи людей: хтось вірить у депозит, а хтось – у лотерею. Багато хто вірить у "шару". Це те, що відрізняє по-справжньому багатих людей: вони знають, що "шари" у світі немає, за все доведеться заплатити, і в кращому випадку це будуть гроші. Фільм "Збройний барон" саме про це", - поділився враженнями від перегляду картини Андрій Федорів.

Крім того, за його словами, цей фільм є наочним прикладом того, як нас, українців, бачать на Заході.

Також гуру маркетингу розповів у "Підпільній імперії" про особливості українців з точки зору маркетингу: "Ми дуже хочемо здаватися крутіше, ніж ми є, це те, що називають словом "понти". Чим більше ми будемо дрейфувати в бік задоволення від життя прямо зараз незалежно від грошей, тим швидше ми будемо рухатися до Європи".

Разом із ведучим програми Андрієм Алферовим вони також поговорили про соціальну відповідальність українського бізнесу, про тайм-менеджменті і про те, як пережити особисті трагедії.

Дивіться новий випуск "Підпільної імперії" вже сьогодні о 23:30 на каналі "1+1".

Спеціальний проект "Підпільна імперія" з Андрієм Алферовим розрахований одночасно на широку і глибоку аудиторію, цей проект охоплює актуальне, модне і зухвале кіно сучасності. Кіно, за яким у майбутньому оцінюватимуть цю сучасність. До і після кожного показу ведучий проекту розповідає про основні достоїнства картини, а також про те, чому фільм став таким значущим для сучасності і викликав великий ажіотаж на фестивальних просторах і в пресі.