У прямий ефір ток-шоу "Право на владу" прийдуть Чорновол, Кошулинський, Луценко та Тігіпко

У прямий ефір ток-шоу "Право на владу" прийдуть Чорновол, Кошулинський, Луценко та Тігіпко

Тема програми – "Корупція – нездоланний ворог?"

Поделиться:

Сьогодні, 9 жовтня, у прямому ефірі "1+1" о 22.30 дивіться новий випуск політичного ток-шоу "Право на владу". Його учасниками стануть радник Міністра внутрішніх справ Тетяна Чорновол, заступник голови партії ВО "Свобода" Руслан Кошулинський, голова політичної партії "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко, лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко. Тема програми – "Корупція – нездоланний ворог?"

Перед глядачами, експертами, опонентами та журналістами вони будуть відповідати на незручні запитання, аби довести, що дійсно мають право на владу. Початок ефіру - о 22:30. Експертами "Право на владу" сьогодні стануть голова правління Transparency International Україна Андрій Марусов, виконавчий директор Центру протидії корупції Дарія Каленюк, ведучий програми "Гроші" на каналі "1+1" Олександр Дубинський.

Ток-шоу "Право на владу" перевіряє політиків за кількома аспектами: чи вірять їм глядачі, чи поділяють їхню позицію експерти, чи погодяться з ними опоненти та чи не піймають їх на брехні журналісти.

Нагадаємо, учасниками кожного випуску "Права на владу" є четверо політиків. За правилами проекту, вони не знають, хто є ведучим ток-шоу, і чують лише його неупереджений голос за кадром. Таким чином вони не мають змоги впливати на ведучого. 

Політик отримає "право на владу" лише за умови, що буде переконливим для опонентів, експертів і глядачів та пройде журналістську перевірку на правдивість.

В ефірі "1+1" "Право на владу" виходить щочетверга о 22:30.