У рамках марафону "ТСН. Вибори 2014" вийде спецпроект "Світського життя" про кандидатів в президенти

У рамках марафону "ТСН. Вибори 2014" вийде спецпроект "Світського життя" про кандидатів в президенти

Ведуча покаже неформальні портрети кандидатів в президенти та мери Києва, і їхнього найближчого оточення

Поделиться:

У день виборів, 25 травня,  в ефірі "1+1" в рамках 6-годинного марафону "ТСН. Вибори 2014" вийде спецпроект від редакції "Світського життя з Катериною Осадчою": неформальні портрети кандидатів в президенти та мери Києва, і їхнього найближчого оточення.

О 22:00 у вечір виборів дивіться усі найпоказовіші цитати з інтерв'ю Катерині Осадчій найактуальніших політиків сьогодення у спецпроекті "Світського життя". Як проявлялися провідні політики від Помаранчевого Майдану до Євромайдану, і як змінилися їхні образи тепер, на виборчих перегонах 2014? У яких лакшері-брендах були помічені люди, які претендують на роль наступника Віктора Януковича? На яких автівках їздять? Скільки у них охоронців, де вчаться діти, чим займаються дружини? Як вони поводяться поза владними кабінетами та офіційними трибунами?

Сама ж Катя Осадча в цей вечір  буде перебувати в виборчих штабах кандидатів та розповідати про настрої з місця подій.

"Уже другий раз я братиму участь у виборчому телемарафоні, - каже Катя Осадча, - і матиму можливість найбільш оперативно інформувати глядачів про все, що відбуватиметься в штабах кандидатів цього історичного вечора. Прошу вас: підіть на вибори, проголосуйте, не знехтуйте цей важливий шанс. А потім ввечері вмикайте "1+1" і дізнавайтесь усі подробиці перебігу подій".

У прямих включеннях головного світського хронікера країни глядачі дізнаються, яка атмосфера панує в осередках основних конкурентів на головну посаду в країні: хто і як святкує перемогу, а у кого в штабі панує розпач? Чим кандидати пригощають своїх гостей і хто завітає цього вечора вітати лідера перегонів?