У Руслана Сенічкіна нарешті з'явилася пара

У Руслана Сенічкіна нарешті з'явилася пара

Глядачі обрали ефірну подругу для ведучого "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

Перший ефір ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін буде вести з новою ведучою. Пару для Руслана допомагали обирати глядачі шляхом голосування на офіційному сайті 1+1. Симпатію глядачів завоювала актриса Людмила Барбір. Руслана Сєнічкін теж задоволений таким вибором.

Перший прямий ефір Руслана і Людмили - у понеділок 19 серпня. Початок - о 6:45.

"Ми з Людмилою дуже схожі – і це надихає в роботі. Сподіваюсь, ми станемо відлунням один одного в ефірі. А всі передумови до цього є, навіть наші імена Руслан і Людмила обіцяють нову казкову історію. Дякую, глядачам за такий вибір. Сподіваюсь, наша пара зробить ваш ранок ще більш яскравим та веселим", - говорить Руслан Сенічкін.

Людмила Барбір переконана, що вона зможе поєднати роботу телеведучої "Сніданку з 1+1" з акторською кар'єрою.

"Здійснилася моя давня мрія – працювати в прямоу ефірі на улюбленому каналі. Руслан багато жартує та імпровізує, тому, сподіваюсь, наша пара в ефірі буде позитивною і яскравою. А я готова вставати рано – контрастний душ і гаряча кава," - запевняє Людмила Барбір.

Пари ведучих будуть чергуватися й вести ранкове шоу тиждень через тиждень. Перший тиждень в ефірі з 6:45 по буднях глядачів будуть вітати Руслан Сенічкін та Людмила Барбір. А вже наступного тижня в ефірі будуть Анатолій Анатоліч та Марина Леончук.