У серіалі "Хазяйка" не буде жодного російського актора

У серіалі "Хазяйка" не буде жодного російського актора

Зйомки телеісторії  "Хазяйка" в розпалі

Поделиться:

"1+1 Продакшн" продовжує створювати добротний український серіальний продукт. Так, просто зараз відбувається знімання 24-серійного фільму "Хазяйка" про життя шахарського містечка. За словами, режисера Бати Недича, у картині працюють винятково українські актори й абсолютно немає політики, пише m.day.kiev.ua. 

- Бато, чи вплинули складні реалії в шахтарських регіонах України на вашу роботу?

- Ні. Сценарій було написано задовго до відомих подій. Це радше ще одна історія про конфлікт між багатими і бідними. Жанр можна назвати мелодрамою про пошук себе, про кохання. Є чимало криміналу. В основі сюжету протистояння двох сильних жінок – молодої  матері-одиначки шахтарки Наталки (К. Варченко), і "хазяйки міста", маніакально схибленої на владі. Головна героїня кидає виклик корумпованій системі рідного міста. Вона зіштовхується з трагічною несправедливістю, але не боїться їй протистояти.

При цьому тут немає прив'язки до певних міст, областей, ми відходимо від конкретного часу і точної географії. Говоримо не "Київ", а "столиця", не "Бориспіль", а "аеропорт". Такі події могли відбуватися в будь-який час, хоч 2013-го, хоч 1992-го... На машинах вигадані номери, але з українською символікою. У кадрі є гроші, і глядач розуміє, що це гривні.

- У серіалі "Хазяйка" нарівні з зірками знімаються зовсім молоді, нікому не відомі актори. Хто вони, звідки?

- Я як режисер поки що не маю права розголошувати всі таємниці. Це, скоріше, прерогатива продюсерів. Можу одне сказати: всі дуже талановиті, з найсильнішим потенціалом. Працюють жадібно, без ниття і примх.

- Чи будуть у серіалі російські актори?

- Ні. Жодного. Це суто український продукт.

Нагадаємо, серіал "Хазяйка"- це адаптація латиноамериканської теленовели "La Patrona", яка успішно пройшла в Латинській Америці. Сценарій до української версії справа рук письменниці Ірини Чернової, більше відомоїї під псевдонімом Люко Дашвар. Головні ролі в телеісторії зіграють українські актори Станіслав Боклан, Олена Стефанська, Марк Дробот.

Дивіться новий український серіал Хозяйка - перша серія онлайн 01.02.2016.