Учасниця 2 сезону "Голосу країни" Анастасія Букіна завдяки голосу врятувала свою сім'ю

Учасниця 2 сезону "Голосу країни" Анастасія Букіна  завдяки голосу врятувала свою сім'ю

Документальні фільми про учасників шоу "Голос країни. Нова історія" на каналі 1+1 продовжують знайомити нас із найдраматичнішими історіями вокалістів другого сезону. Героїня четвертої серії - Анастасія Букіна - з 13 років змушена

Поделиться:

Документальні фільми про учасників шоу "Голос країни. Нова історія" на каналі 1+1 продовжують знайомити нас із найдраматичнішими історіями вокалістів другого сезону. Героїня четвертої серії - Анастасія Букіна - з 13 років змушена була співати, щоб зібрати гроші на лікування мами та молодшої сестри.

Анастасії Букіній та її сім'ї довелося пережити не одне горе. У всіх складних життєвих ситуаціях їй допомагав голос і вміння співати.
13 років тому Настя, її мама і молодша сестра переїхали до нової одеської квартири. Коли вони займалися облаштуванням, скло книжкової полиці впало на матір і перерізало сухожилля на обох руках. Вона не могла працювати.
Після цього у сім'ї фактично не стало коштів для існування. Щоб прогодувати рідних, Анастасії довелося влаштуватися на роботу - вона співала в стрипклубі. Це врятувало сім'ю.
З самого дитинства дівчина займалася вокалом, в 14 років вже підспівувала на джазових концертах, і брала участь в конкурсах. Після одного з них, мамі Анастасії зателефонував викладач по вокалу, і запропонував дівчині співати в елітних одеських клубах, для заможної публіки. Через кілька років про талановиту джазистку вже знала вся Одеса, у її таланту з'явилося багато заможних шанувальників. Тоді Настя і не думала, що страшне горе у їхній родині може статися знову.
Молодша сестра Люба впала з 4-го поверху і розбила таз і хребет. Анастасія нічого не розповіла мамі, щоб з тою не трапився удар. Люба була на волосок від смерті, і лікарям доводилося боротися за її життя. Коли потрібні були гроші на операцію, Анастасія звернулася по допомогу до багатих шанувальників свого таланту. Необхідна сума була зібрана, кращі хірурги зробили операцію Любі. Зараз вона ходить всупереч прогнозам лікарів, вона вдячна старшій сестрі і її таланту за допомогу.
Після всіх пережитих бід, Настя відкрила в собі ще один талант, вона почала писати картини.
Чи зможе голос Анастасії Букіної зачепити струни душ зіркових тренерів, ми з вами побачимо на телеканалі 1+1 8 січня в 20:12.