Учасниця другого сезону, Дар'я Гросицька: я гідна перемоги, тому що я найкраща

Учасниця другого сезону, Дар'я Гросицька: я гідна перемоги, тому що я найкраща

У своєму інтерв'ю Дар'я зізналася, що для неї "Пекельна кухня" – це не тільки кулінарне змагання, але й протистояння чоловіків та жінок.

Поделиться:

У своєму інтерв'ю Дар'я зізналася, що для неї "Пекельна кухня" – це не тільки кулінарне змагання, але й протистояння чоловіків та жінок. "Є частина чоловіків, які думають, що жінки не здатні на те, що можуть чоловіки. Вони вважають, що жінки не тим боком долоні ліплять сніжки. Я хочу довести людям з мого оточення, які не вірили в мене, що жінки сильніші за чоловіків. Жінка теж зможе, якщо захоче. Я хочу утерти носа тим, хто в мене не вірив".

Рішення взяти участь у шоу прийняла послухавши колег. Зізналася, що вони підштовхнули її надіслати анкету на кастинг. "Мені колега сам знайшов анкету та змусив заповнити. Підійшла до процесу заповнення дуже серйозно. Через два дні зателефонували та запросили на кастинг. Коли повідомили, що пройшла, я почала дивитися перший сезон та на деяких конкурсах уявляла себе на місці учасників. Такий собі самотренінг влаштувала".

На запитання, чим для неї стане участь у шоу, відповіла так: "Участь у шоу – це чудовий привід довести, що я особистість, що я можу, я доведу, та я розтопчу всі розповіді та докази інших про те, що в мене нічого не вийде".

Задля участі у шоу пожертвувала власною відпусткою до Туреччини, але зізналася, що це ніщо у порівнянні з тим, що її чекає на проекті. "Я вирішила та впевнено йшла на шоу, і ніщо та ніхто не могли мене зупинити".

Впевнена у своїй перемозі, а досягати її буде виключно своїм професіоналізмом. "Говорити про те, що задля перемоги я готова на все, не буду. Для мене існує межа добра і зла. Спеціально підніжки ставити не збираюся, але якщо хтось навсмино зіпсує мою страву, я одягну тому її на голову".

Зізналася, що до методів виховання Арама Мнацаканова ставиться з повагою та не боїться його. "Я сама кину тарілку, якщо треба буде. Але я розумію, що переді мною старша, поважна людина-керівник. В мене є рамки субординації. Тому, якщо заслужу того, аби моя таріка полетіла, він її кине. Впевнена, що шеф не буде карати просто так, а лише у тому випадку, якщо я це заслужу".

В 11 класі на прохання вчительки написати розповідь про те, ким Ви бачите себе через 10 років, Дар'я з впевненістю розказала про себе як про майбутнього кухаря. Написана розповідь стала для дівчини пророцтвом. "Я пам'ятаю, що завжди щось готувала, аби вразити батьків. Але такого, щоб я марила про роботу кухарем, не було. Після одинадцятого класу я пішла вчитися до кулінарного технікуму. Все якось склалося саме собою і продовжує складатися".

Зараз Дар'я – кухар готелю "Інтерконтиненталь" і дуже цим пишається. "Я люблю свою роботу і ходжу на неї, як на свято. Я працюю в "Інтерконтиненталь", куди влаштуватися зовсім нелегко. Можна сказати, що я кинула виклик блату, влаштувавшись туди, розраховуючи тільки на свої сили та розум. Прийшла, побачила та перемогла". Задля "Інтерконтиненталю" залишила один за найдорожчих ресторанів Харкова - там вона почала творити справжні десертні шедеври.

У відповідь на запитання про те, що прагне отримати від шоу, сказала, що хоче виграти та довести самій собі та всім, хто така Дар'я Гросицька. "Я не йду розважатися. Я налаштована рішуче. Я дуже хочу виграти, і я це зроблю. Я гідна перемоги, тому що я найкраща. Хочу довести, що жінка теж може бути кращим кухарем України. І я це доведу".

У разі виграшу витратить гроші на навчання, або вкладе їх у нерухомість – квартиру в Києві.

Учасниця настільки впевнена у своїй перемозі, що вже готує своє меню на фінал: "Я буду дивувати модними, легкими та екстравагантними стравами не тільки на конкурсах, але й на останній фінальній вечері". Бо мої стриви, як і я - унікальні!