Учасниця "Голосу країни" Анна Корсун розповіла, чим її найбільше шокував Лазарєв

Учасниця "Голосу країни" Анна Корсун розповіла, чим її найбільше шокував Лазарєв

Підопічна Сергія не тримає зла на тренера й не чекає від нього вибачень.

Поделиться:

Після першого ефіру "Голосу країни. Перезавантаження" проект покинуло 8 талановитих виконавців. Серед них підопічна Сергія Лазарєва Анна Корсун. Під час онлайн-конференції на Tochka.net дівчина розповіла, що не тримає зла на тренера й не чекає від нього вибачень.

"Ми з Сергієм розмовляли після ефіру. Йому не хотілося відпускати жодного з нас, бо кожен має родзинку. У Юлі – дуже глибокий низький голос, Оля – весела й запальна, а я – просто якась інша, неординарна, Славік – схожий на європейського виконавця. Але ж це проект: хтось повинен лишитися, а хтось мусить піти. У нашій ситуації Славік і Оля виявилися сильнішими, і я щиро бажаю їм успіху. Я вважаю, що тренер не повинен вибачатися – це його рішення. Адже, якщо ти вилетів – значить зробив недостатньо", - переконана Аня.

Корсун тішиться, що працювала з Лазарєвим й зізнається, що наставник серйозно її дивував. Справжнім відкриттям для учасниці стала глибока обізнаність Сергія у плані вокалу.

"Я не очікувала, що він настільки досвідчений і освічений у цьому питанні. Сергій надзвичайно тонко відчуває, який репертуар дібрати людині, розуміє механізм роботи голосового апарату. Він радив застосувати буквально один маленький прийом – і нам усе вдавалося", - розповіла Корсун.

Аня вдячна наставнику за набутий досвід і обіцяє прихильникам зробити усе можливе, аби потрапити на велику сцену.

Наступний епізод "Голосу країни. Перезавантаження" дивіться 1 червня о 21.00 на "1+1".