Учасниця "Голосу країни" Анна Корсун розповіла, чи ревнує її чоловік до секс-символа Сергія Лазарєва

Учасниця "Голосу країни" Анна Корсун розповіла, чи ревнує її чоловік до секс-символа Сергія Лазарєва

Учасниця "Голосу країни" досі не може натішитися, що змагається за перемогу саме під його опікою.

Поделиться:

Учасниця "Голосу країни" Анна Корсун обрала собі за наставника Сергія Лазарєва і досі не може натішитися, що змагається за перемогу саме під його опікою. В інтерв'ю нашому сайту виконавиця розповіла, чому її вчить тренер і як її чоловік реагує на співпрацю коханої із секс-символом.

На відборі наосліп до тебе повернулося одразу троє тренерів. Чому ти обрала саме Сергія?

Я до нього хотіла із самого початку, тому що він сучасний, він любить ту ж музику, яка подобається мені. Я дивилася усі шоу, в яких він брав участь і зрозуміла – що це дуже відповідальна й цілеспрямована  людина ,й що він робитиме все, аби його команда завжди була найкращою.

Розкажи про репетиції з Лазарєвим. Що він тобі радить?

Лазарєв дуже розумний! Він професіонал своєї справи, добре тямить у вокалі й тонко відчуває, кому і яку пісню краще дати. Радить, як правильно володіти голосом. Ви не уявляєте, як він мені  допоміг! У мене була проблема: під час співу звук на верхніх нотах заходив назад або в ніс. Завдяки йому мені вдалося звільнити позицію верхніх нот і верхнього звуку.

Сергій дуже чуйний і зворушливий. Чи розповідав він вам якісь історії про початок своєї кар'єри чи знайомство з відомими артистами?

На репетиціях ми тільки репетируємо (сміється). Усі в роботі! І це мені найбільше подобається. Сергій не розосереджується і завжди говорить по факту. Він ставить завдання й працює над їхнім втіленням: перелічує конкретні поради й дії, до яких треба вдатися, аби гідно виступити. У нас справді немає часу на щось інше. Сергій робить усе для того, аби на сцені ми були найкращими.

А поза проектом ви спілкуєтеся?

Перед "батлами" Сергій запрошував нас до караоке, щоби познайомитися, послухати одне одного, "притертися", поспілкуватися. Було дуже круто й весело! Ми чудово провели час.

Цікаво, що за лаштунками Сергій дуже серйозний. Він справді приїхав сюди, аби зробити з нас артистів, і намагається вкласти в нас якомога більше інформації. Ніколи не переходить до наступного учасника, доки досконало не відшліфує пісню з попереднім. Він дуже відповідальний і турботливий: контролює, у що нас одягають, як фарбують, яку зачіску роблять. Перед ефіром завжди нас підбадьорює. Його напутні слова дуже допомагають!

А як чоловік він тобі подобається!

Ну він симпатичний. Це ж Сергій Лазарєв! Що тут ще скажеш (сміється). Але я заміжня. Мій коханий – найкращий чоловік у моєму житті.

Він не ревнує тебе до наставника?
Ні. Він у мені впевнений. Я в ньому теж. Тож немає сенсу…

Чи відчуваєш ти, що Лазарєв і Вакарчук із-поміж тренерів конкурують найбільше?

Ні. Вони абсолютно неоднакові. На мою думку, у них зовсім різний підхід. І пісні для учасників вони добирають полярні: Вакарчук акцентує на народному, українському, а Лазарєв – на сучасному, європейському.

Нагадаємо, що цієї суботи і неділі телеглядачі побачать одразу два епізоди "Нокаутів" у шоу "Голос країни. Перезавантаження" (субота – 20.15, неділя – 21.00).

Рімма Канівець, сайт "1+1"