Учасниця "Голосу країни" Брія Блесінг розповіла, про що в дитинстві мріяла найбільше

Учасниця "Голосу країни" Брія Блесінг розповіла, про що в дитинстві мріяла найбільше

У дитинстві підопічна Святослава Вакарчука не брала участі в пісенних конкурсах, але з радістю виступала на вечорах талантів у школі.

Поделиться:

Уже цієї осені на "1+1" стартує шоу "Голос. Діти", на якому маленькі таланти втілюватимуть мрію бути на великій сцені. Свого часу пов'язати життя з музикою вирішила й учасниця "Голосу країни. Перезавантаження" Брія Блессінг. У дитинстві підопічна Святослава Вакарчука не брала участі в пісенних конкурсах, але з радістю виступала на вечорах талантів у школі.

"Я співала в мюзиклах на різні американські свята. Цікаво, що в мене завжди були дуже креативні  концертні костюми, переважно під стиль кантрі. У моїх батьків було небагато грошей, тому ми не купували вбрання, а створювали  з того, що було вдома (сміється). Виходило дуже яскраво!" - розповіла Брія.

Маленька Блесінг настільки обожнювала сцену, що навіть страх перед публікою не заважав насолоджуватися улюбленою справою.

"Років у дев'ять я уже співала в хорі, але вкрай рідко отримувала сольні партії. Я дуже добре пам'ятаю ті відчуття! Ти ще дитина, але щиро мрієш про соло… Ось просто понад усе! А воно дістається не тобі, а комусь іншому… І ти думаєш, що, певно, не так добре співаєш, починаєш себе критикувати. Батьки мене підбадьорювали: мовляв, спочатку треба навчитися бути частиною, а потім співати одній. Лише у 12 років мені вперше дозволили співати сольно! Я тоді виступала перед величезною кількістю людей", - згадала Брія і зізналася: ті відчуття не забуде ніколи в житті. Надто вже вона хотіла, щоб оточуючі зрозуміли: вона талановита.

Зараз Брія з усмішкою згадує усі свої шкільні виступи й тішиться, що її крихка дитяча мрія здійснилася. Її таки почули!

Заповнюйте анкету на участь у кастингу "Голос. Діти". Нехай голос вашої дитини почує вся країна!