Учасниця "Голосу країни" Дарина Кирилко: "Хочу й надалі викликати мурашки у Вакарчука"

Учасниця "Голосу країни" Дарина Кирилко: "Хочу й надалі викликати мурашки у Вакарчука"

Молода співачка розповіла про співпрацю з наставником

Поделиться:

Під час минулого ефіру "Голосу країни. Перезавантаження" глядачі проекту дізналися, яка музика і який голос здатні торкнутися найтонших струн душі Святослава Вакарчука.

Минулої неділі на сцену проекту вийшла студентка-дипломатка Дарина Кирилко, яка своїм співом здійснила емоційний переворот в серці лідера гурту "Океан Ельзи". Святослав зізнався, що коли учасниця виконувала композицію Over The Love гурту Florence and the Machine, у нього тілом побігли мурашки. Сама ж Дарина надзвичайно пишається, що змогла вразити Вакарчука на відборі й сподівається не розчарувати наставника в подальших раундах. Про це вона розповіла в інтерв'ю нашому сайту.

Дарино, що вплинуло на вибір пісні, з якою ти постала на "Голосі"

- Справа в тому, що зовсім недавно в прокаті був фільм "Великий Гетсбі", в якому я вперше почула цю композицію. Я її слухала на повторі буквально щодня. Спочатку моя подруга, яка, до речі, порадила мені прийти на "Голос", запропонувала її виконати. Потім іще одна дівчинка мені сказала: було б добре, якби я її заспівала. Я вирішила, що це знаки долі, та прийшла з нею на "Голос".  На щастя, вона сподобалася не тільки мені, а й тренеру.

- Під час ефіру Вакарчук сказав, що всю пісню ти заспівала не так. Чи особисто тебе задовольнив власний виступ?

- Ні. Я дуже сильно хвилювалася. Напевно, то був найнервовіший виступ за все моє життя. У мене тремтіли не тільки руки й ноги, а й усе в середині. Я пережила сильний стрес і через це виконала пісню не так, як мені того хотілося. Тож я абсолютно згодна зі Святославом.

- Не боїшся, що хвилювання може завадити тобі у подальших раундах?

- Я вже про це думала. І тепер максимально працюю над тим, щоби брати свої емоції під контроль.  

- І як саме?

- Я здійснюю внутрішню роботу над собою, налаштовуюся. Окрім того, роблю деякі вправи. Наприклад, глибокі вдихи й видихи. Так радять викладачі з вокалу.

- Чи схвалюють батьки твоє захоплення музикою, адже робота дипломата – це впевненість у завтрашньому дні, а кар'єра співачки може й не скластися…

- Так, звичайно. Моя старша сестра завжди мріяла бути співачкою і вступила до університету на естрадний спів. Це завершилося тим, що вона зараз виховує двох маленьких діток. Тож поки її кар'єру призупинено.

- А я зробила навпаки. Музика завжди була зі мною, але через невпевненість у собі я обрала інший шлях. Батькам подобається, як я співаю. І вони хочуть, щоби здійснилися мої мрії. Але все одно трохи скептично ставлять до того, що я перетворю музику на основну професію. Мама й досі говорить мені про кар'єру на держслужбі або в якихось інших структурах. 

- А ти сама готова відмовитися від кар'єри дипломата, якщо переможеш у шоу?

- Звичайно! Для мене "Голос країни" - саме той вирішальний крок, який покаже, чи справді я зможу настільки  змінити своє життя. Для мене це дуже важливо!

- Ти сказала, що не обрала спів за професію, бо не була впевненою у собі. Що змусило тебе зараз повірити в себе?

- Не можу сказати, що відтоді щось дуже змінилося. Може, тільки на декілька  відсотків. Звичайно, дуже допомогли слова  Святослава Вакарчука. Він завжди був для мене людиною з великої літери. Його думка надзвичайно авторитетна. Йому сподобався мій голос, його можливості, у нього з'явилися ті самі мурашки! І це дуже великий стимул працювати далі. Зараз надважливо не розчарувати Святослава й знову викликати мурашки. А ще мене останнім часом дуже підтримують незнайомі люди. І, звичайно, це додає впевненості.