Учасниця "Голосу країни" розповіла, що її пов'язує з Сергієм Лазарєвим

Учасниця "Голосу країни" розповіла, що її пов'язує з Сергієм Лазарєвим

Найбільш зворушливою учасницею першого випуску "Голосу країни. Перезавантаження" багато глядачів визнали Вікторію Брехар.

Поделиться:

Найбільш зворушливою учасницею першого випуску "Голосу країни. Перезавантаження" багато глядачів визнали Вікторію Брехар. 24-річна викладачка вокалу з Марганця прийшла на проект за порадою власних учениць. Вона сподівалася потрапити до команди Святослава Вакарчука, але, на жаль, до неї не обернулося жодне тренерське крісло. Тамара Гвердцителі та Сергій Лазарєв були за крок від того, щоб натиснути кнопку, проте в останній момент змінили думку. Дівчина так засмутилася, що не могла стримати сліз ані на сцені, ані за лаштунками…

"Вперше в житті я не зуміла побороти хвилювання на сцені. Чесно кажучи, досі не зовсім прийшла до тями. Я була щаслива, що просто знаходжуся на проекті. І звісно, усвідомити, що я вже не там, важко", - зізналася дівчина в інтерв'ю нашому сайту.

Дівчина не приховує: поради тренерів їй дуже допомогли. Вона вже проаналізувала свої помилки та почала трохи інакше дивитися на музику:

"Раніше я трохи ревно ставилася до Ані Лорак, бо її дуже любить мій чоловік. Як співачку, звісно. Але тепер я почала слухати її музику та змінила свою думку. А ще, навіть крізь сльози я побачила, яка вона гарна! Мені дуже сподобався Сергій Лазарєв. Він такий живчик! Хороший, добрий – від нього йде позитивна енергетика. Тамара Гвердцителі – сильна та серйозна жінка, які вміє підібрати правильні слова. А Святослав – це Святослав (посміхається). Як любила його – так і люблю. Це справжня особистість. Його музика мені багато дала. Взагалі, всі тренери – дуже гарні люди. Здається, ніби у своїх обіймах вони передали мені трошки цієї енергії".

Розповіла дівчина нам і про те, що пов'язує її з Сергієм Лазарєвим. В дитинстві вона займалася у дніпропетровському колективі "Мастерок". І коли їй було 8 років – поїхала на конкурс "Утренняя звезда".

"По дорозі ми з татом потрапили в аварію, і я розбила собі перенісся. Через це під очима були синці, а сама я перебувала у дисонансі із зовнішнім світом. Проте вийшла на сцену і заспівала. Пісня була "Сижу на заборе, собаку дразню…". Я та ще одна дівчинка набрали однакову кількість балів, тому нам довелося переспівувати. Філіп Кіркоров та інші судді поставили мені "п'ятірки", а Валентин Юдашкін – "чотири". Звісно, я засмутилася. Але мама мені потім сказала: "Та тобі сам Кіркоров п'ятірку поставив. Радій!" А от переміг тоді Серьожа Лазарєв. Дуже добре його пам'ятаю: він тоді був ще зовсім юний. В білій сорочці та чорних штанях".

З тих пір Вікторія не була на жодних великих конкурсах. Недивно, що рішення піти на "Голос" було для неї непростим і таким хвилюючим. Її учениці навіть жартували, що звільнять її, якщо вона повернеться додому.

"Не звільнили. Але, звісно, дуже засмутилися, сказали, що я для них найкраща. Вони та рідні дуже мене підтримали. Але я не збираюся зупинятися. Музика – це моє життя!" - посміхається Віка.

Дивіться наступний випуск "Голосу країни. Перезавантаження" 9 березня о 20:15 на 1+1. Та слідкуйте за оновленнями на сторінці нашого спецпроекту "Голос Backstage" - саме там під час ефіру з'являється ексклюзивне відео з-за лаштунків.