Учасниця "Міняю жінку" не захоче повертатися до чоловіка

Учасниця "Міняю жінку" не захоче повертатися до чоловіка

Які сюрпризи приготував новий сезон улюбленого реаліті? Дізнайтеся вже сьогодні!

Поделиться:

Проект "Міняю жінку" став справжнім проривом у реаліті-світі українського телебачення та проектом-довгожителем. У вівторок, 19 березня, о 22:30 глядачі 1+1 побачать перший епізод сьомого сезону "Міняю жінку".

"Уже сьомий сезон поспіль проект "Міняю жінку" доводить, що українські родини здатні вражати своєю схильністю до авантюрних пригод. Дивовижно, але семи днів у новій родині вистачає, аби кардинально переоцінити своє сімейне життя. В одних сім'ях після обміну стається сплеск ніжності й романтики, в інших приймаються рішення про розлучення. Однак тих, хто бажає спробувати, вистачить ще не на один сезон", - каже Леся Штогрин, продюсер проекту "Міняю жінку".

Легендарне реаліті-шоу "Міняю жінку", де немає жодних постановок, підставних артистів та декорацій, щовівторка буде вражати новими історіями. У сьомому сезоні продовжать мінятися господинями дому контрастні родини: з різним соціальним станом, світоглядом, ставленням одне до одного, до інших людей, до роботи та кар'єри; з різним способом життя, поглядами на виховання дітей, харчування, відпочинок. Окрім того, у сьомому сезоні буде закордонний та зірковий обмін мамами.

Виробництво програми веде творче об'єднання Матяш-Штогрин.

У першому епізоді жінками мінятимуться сім'я з села Погреби Київської області та сім'я з Херсона. Яка з мам не захоче вертатися до свого чоловіка після тижневого експерименту та чому київське подружжя живе у різних спальних кімнатах, зможемо дізнатися вже у вівторок, о 22:30.

Цікаві факти:

* за минулі сезони в проекті взяли участь близько 230 сімей;

* міжнародні обміни охопили майже всю Європу: Болгарію, Румунію, Грецію, Кіпр, Польщу, Чехію, Австрію. Були навіть міжконтинентальні обміни з Марокко та Канадою;

* третина всіх сімей, що взяли участь у проекті, підтримують контакти одна з одною і після завершення зйомок.