Учасниця проекту "Міняю жінку" подає на розлучення

Учасниця проекту "Міняю жінку" подає на розлучення

Кожна сім'я прагне жити у злагоді й любові.

Поделиться:

Кожна сім'я прагне жити у злагоді й любові. Але, перш ніж навчитися любити ближнього, варто навчитися любити себе. Саме з такими думками відправилася на проект "Міняю жінку" мама зі Славського.

У Славському, Львівська область, живе чималенька родина: мама Марія - підприємець, тато Іван - господар будинку-готелю. Ростять дочок: Уляну, Василину і Катерину. Історія знайомства цієї пари унікальна. Марія чоловіка свого знайшла на перехресті:

"Я посперечалася з подругами, що вийду заміж за першого, якого зустріну на перехресті. Іван перший підійшов до мене і почав мене обіймати і цілувати. Незабаром ми одружилися ".

Перші п'ять років сімейно життя були дуже складними. Алкоголічна залежність Івана дуже ускладнила взаємовідносини. Зараз всі сімейні справи і вирішення домашніх питань, не дивлячись на погане самопочуття, жінка тягне на собі сама:

"Я дуже хочу змінити своє життя. Я б хотіла, щоб мій чоловік забезпечував родину. Щоб я не працювала так складно, а чоловік при цьому був домогосподарем. Я в житті мучилася і тепер мучу своїх дітей. Нам просто потрібно розійтися. І все".

Чи зуміє проект "Міняю жінку" врятувати сім'ю дивіться 18 жовтня о 20:20 на телеканалі "1+1"