Учасниця реаліті "Мамо, я одружуюсь?" втекла з проекту

Учасниця реаліті "Мамо, я одружуюсь?" втекла з проекту

Маша не витримала випробування ревнощами і самовільно залишила шоу.

Поделиться:

Маша не витримала випробування ревнощами і самовільно залишила шоу.

Жодна мама не зможе стати на зваді стосункам, якщо син "запав" на дівчину. Герої реаліті "Мамо, я одружуюсь?" - найяскравіше тому підтвердження. У вівторок глядачі побачили повернення на проект Анни Зенкової. Все саме так, як хотів футболіст Дмитро.

Нагадаємо, мама Дмитра Тетяна Василівна вигнала зі свого будинку Аню за непристойну поведінку. Та не пройшло і кількох днів, як чоловік засумував за дівчиною. Мама висунула дві умови повернення Ані: змінити поведінку і позбутися образу безтурботної білявки.

Та ідилія тривала недовго. Вже на пікніку з родиною Коваленків екс-вигнанниця знову була в центрі уваги – чого тільки шалені танці варті!

Проте настрій у родини Коваленків був чудовий. Тому цього разу пані Тетяна вирішила нікого не виганяти з будинку. Тим більше, що родичі були в захваті від усіх "невісток".

А ось у Липинських родинний пікнік закінчився повним фіаско для Інни. Славко нарешті познайомив дівчат зі своїми друзями. Знайомство відбулося у живописному куточку на березі озера. Та доки одні насолоджувалися відпочинком, Інна усамітнилася з другом Славка.

Під кінець пікніку парочка обмінялась телефонами. І цього вже Інні не пробачили. Тим більше, що загравання – не єдина претензія до Інни. "Свекруху" образило те, що Інна говорила неприємні речі про Святослава, а також взяла без дозволу його фотоапарат.

Нечуваний скандал розгорівся у родині Красновських. Наслухавшись про те, як чудово пройшло побачення Сашка з Вікою, Маша сильно приревнувала. Знервована дівчина спакувала валізи і поїхала додому!

Олександр був шокований! Мало того, що Маша самовільно втекла з будинку. Вона ще й змусила хапатися за серце його маму Тетяну.

Трохи охоловши, через кілька днів Маша попросила вибачення у Тетяни Василівни. І добра "свекруха" дозволила їй повернутися додому. Та ось вибухова Віка була налаштована войовниче.

Під час "розбору польотів" Маша сильно образила Віку. За що й поплатилася – грузинка викинула її речі з кімнати і "викреслила з подруг". Ось так дві найкращі подруги стали затятими конкурентками.

Цікаво, що "крайньою" у скандалі виявилася Маріанна. Саме її мама Тетяна попросила залишити будинок назавжди. Своє рішення пояснила так: якщо Маші і Віці явно не байдужий Сашко, то по Маріанні цього не помітно.

Тим часом у родині Ковальових нарешті біла смуга. Схоже мама Олена прийняла правильне рішення, запросивши до будинку Катерину. Під час гавайської вечірки було чимало еротичних моментів. У такій розкутій обстановці і промайнула іскра між Катею та Максом. Після вечірки парочка усамітнилася в басейні. І, схоже, Олені Дмитрівні до вподоби такий розвиток подій.

Та що приготує у відповідь Юля – екс-фаворитка Макса? Вона не з тих, хто так легко відпускає від себе перемогу.

Вас здивує, який сюрприз Юля приготувала для Максима та Олени Дмитрівни! Дивіться наступну серію реаліті "Мамо, я одружуюсь?" у вівторок 16 жовтня на каналі 1+1.