Учасник 2 сезону "Пекельної кухні" Олександр Цой закохався у кулінарію вже на першому побаченні

Учасник 2 сезону "Пекельної кухні"  Олександр Цой закохався у кулінарію вже на першому побаченні

В дитинстві він мріяв бути далекобійником, а навчався взагалі на електрика. Доленосним для нього стала його перша робота, яка познайомила хлопця з кулінарією.

Поделиться:

В дитинстві він мріяв бути далекобійником, а навчався взагалі на електрика. Доленосним для нього стала його перша робота, яка познайомила хлопця з кулінарією. Це було кохання з першого погляду. Олександр Цой – учасник другого сезону "Пекельної кухні".

Провчившись один рік на електрика, покинув навчання та пішов заробляти гроші. Влаштувався до кав'ярні в Дніпропетровську, в якій вже через півроку став су-шефом. На той момент Сашкові було 16 років! Зізнається, що тоді і гадки не мав про те, що настільки захопиться кулінарією, адже влаштувався у кав'ярню виключно для того, аби заробляти гроші. Але робота настільки надихала, що вже з першого дня вона стала захопленням, а згодом – і коханням усього життя.

Рішення надіслати анкету на участь у шоу прийшло раптово. "У кінці робочого дня сидів за комп'ютером та побачив рекламу проекту "Пекельна кухня", другий сезон. І вирішив заповнити анкету. На ранок наступного дня про це навіть не згадав".Та за кілька днів про запрошення на кастинг у Київ повідомив телефонний дзвінок. В цей час Сашко якраз збирався їхати до столиці у справах, тому недовго вагався і знайшов час і на кастинг. Через тиждень повідомили, що він пройшов.

Проект вабить Олександра незвичним досвідом та самою подією в житті такого масштабу. Зізнається, що навіть і не думав про нагоду "засвітитися" на телеекрані, тому що йому вистачає того доброго імені, яке він має у Павлограді.

Великих планів на грошовий виграш не будує, та у разі перемоги вкладе гроші у професійний розвиток. Мріє поїхати у гастрономічний тур, а також навчатися у школі в Італії. До кухні цієї країни має особливі почуття. "Я працюю в італійському ресторані. І взагалі, італійська кухня – це свіжість та легкість, класика їжі у поєднанні продуктів та корисності".

Наразі Олександр працює менеджером у ресторані в Павлограді. На запитання, чи не сумує за кухнею при управлінських обов'язках на роботі, відповів, що спеціально виділяє 15 хвилин на те, аби приготувати щось смачненьке для своїх постійних клієнтів. Вони спеціально приходять у ресторан, аби посмакувати страви від Сашка. Такої кількахвилинної практики на кухні йому вистачає. Зізнався, що буде готовий повністю присвятити себе кухні лише у власному ресторані.

На перший погляд, Сашка розізлити важко, але можливо. Кращий збудник – людська тупість. У пориві люті одного разу зібрав речі та звільнився зі своєї першої роботи, про що після шкодував.

Особливої тактики, як перемогти у шоу, Олександр не розробляв. Не має він і коронної страви. Але впевнений, що у перемозі йому допоможе його здатність швидко навчатися та гарний настрій.

Вважає, що здобути перемогу у другому сезоні "Пекельної кухні" має чоловік. "Якщо взяти всі стереотипи, то чоловік шеф-кухар – це престижно та звично. Тому за логікою речей має перемогти чоловік". Олександр налаштований дружньо. Шукати конкурентів та ворогів серед учасників не збирається. Усі конфлікти буде вирішувати мирним шляхом.

Найщасливіший день в житті – розрив стосунків з дівчиною. Наразі у пошуках своєї другої половинки. Якщо закохується, то готовий закривати очі на всі вади коханої, але не знає, наскільки його вистачить.

Вважає себе гідним перемоги у шоу, тому що у разі перемоги хоче відкрити в Україні такий ресторан, який би вражав відвідувачів своєю гостинністю та радістю від їжі.