Учасник "Голосу країни" Дмитро Єременко розповів про реакцію екс-коханої на його виступ

Учасник "Голосу країни" Дмитро Єременко розповів про реакцію екс-коханої на його виступ

Перед стартом "Нокаутів" хлопець розказав про співпрацю з наставницею та про особисте

Поделиться:

Уже цієї суботи та неділі  учасники "Голосу країни. Перезавантаження" продовжать переконувати тренерів і глядачів, що таки варті перемоги. Боротися їм доведеться під час одного з найдраматичніших етапів співочого шоу – "Нокаутів".

Перед стартом цього надскладного раунду сайт "1+1" поспілкувався з підопічним Тамари Гвердцителі Дмитром Єременком. Хлопець поділився враженнями від роботи з іменитою наставницею, а також зізнався, як на його виступ відреагувала колишня дівчина.

- Дімо, до кого з тренерів ти хотів потрапити понад усе?

- Усі тренери по-своєму цікаві. Сергій Лазарєв – надзвичайно позитивна особистість і різноплановий виконавець. Кароліна – просто красуня! Володарка чудового голосу й вокальної техніки. Її вміння репрезентувати себе на сцені, це - щось неймовірне!

- Із-поміж Вакарчука й Гвердцителі ти обрав Тамару. Чи здогадувався ти, що вона так експериментуватиме з репертуаром? На "батлі" тобі дістався хіт Леді Гаги "Papazazzi"…

- Я не очікував, що буде ця пісня, адже Тамара Гвердцителі класична виконавиця. Я був шокованим! Але водночас зрозумів, що моя наставниця дуже добре орієнтується у всіх стилях музики. Мені репертуар сподобався! Це було круто й дуже незвично!

- Після твого виступу на відборі наосліп Лазарєв жартома сказав, що якось виконає з тобою пісню Belle. Ти би хотів заспівати з ним?

- Дуже б хотів! Адже я цю пісню теж виконую. І мені здається, наш виступ був би вдалим. Та й взагалі я мрію заспівати з кожним із тренерів: що з Тамарою, бо вона велика людина, що з Вакарчуком, бо мені подобається його жанр, і з Ані Лорак було би круто!

- Ти прийшов на "Голос", аби довести одній людині, що досягнеш усього самотужки. Вдалося?

- Так, вдалося! Я отримав все, що хотів, а дівчина була як мотивація. Після мого виступу вона мені написала, що я молодець, сказала, що мені все вдалося, побажала успіху. І все.

- Взяти участь у шоу тебе підштовхнула образа на колишню дівчину. Що робитимеш, коли прагнення щось доводити їй мине?

- Рухатися вперед мене підштовхуватиме прагнення бути особистістю, бажання стати на ноги. Вокал – дуже багато для мене означає  і я намагатимуся досягати усіх цілей, яких перед собою поставлю.

- У інтерв'ю ти говорив, ще пережив багато болю. Кому або чому під силу зцілити твою душу?

- Музиці, а також друзям, які завжди підтримують і допомагають впоратися з усіма неприємностями, що часом стаються у моєму житті.

- Ти володієш класичною манерою виконання. Гадаєш, у такому жанрі, можна стати популярним в нашій країні?

- Так, зараз це дуже круто. Думаю, в мене все вийде.

 - Чому для відбору наосліп ти обрав французьку пісню із мюзиклу "Нотр-Дам де Парі" ?

- Я її дуже люблю і вона допомогла мені показати всю силу й діапазон голосу. Я не знаю французької, просто роками виконую цю композицію, тому й звучить вона непогано

- Чому тебе вже навчила Тамара Гвердцителі?

- Вона відкрила для мене багато нового й цікавого у сфері вокалу. До прикладу, показала таку фішку, як "розщеплення звуку", яку я застосував під час "батлу". Тамара дає багато порад, вона максимально зацікавлена в кожному учасникові. У мене з нею навіть не виникало жодних творчих суперечок. Тамара Михайлівна відкрита й надзвичайно проста в спілкуванні людина.

- Яка з порад Тамари Гвердцителі тобі запам'яталася найбільше?

- Перед виходом на сцену вона мені сказала дуже важливу річ: "У всьому має бути відчуття міри!"

- Кого із суперників ти вважаєш найсильнішим виконавцем?

- Я думаю, що це Михайло Мирка і Ольга Жмуріна. Вони тямлять в тому, що роблять. Але на проекті кожен мені конкурент, хоча ми дуже добре спілкуємося й не хочеться, щоб хтось покидав шоу.

- Із ким би ти не хотів опинитися в парі на "Нокаутах"?

- Усі члени нашої команди як вокалісти дуже сильні. І це тішить! Коли поруч справжні суперники, це заводить!

Не хотів би вийти на "Нокаут" із Владом Дюриком і Петром Савицьким. Ми дуже здружилися. Ми підтримували одне одного навіть під час "батлів".

- Що найскладнішого під час підготовки до "Нокаутів"?

- Найскладніше обирати пісню, знаходити щось нове й цікаве, щоби людям сподобалося, показувати в композиції усі переваги свого голосу.

- Які дівчата тобі подобаються?

- Для мене важливі внутрішні якості. Дівчина має бути простою у спілкуванні і… щирою. Щирість - це головна риса.

Не пропустіть найдраматичніший етап "Голосу країни. Перезавантаження" - "Нокаути"!  У суботу, 10 травня, о 20.15 та у неділю, 11 травня, о 21.00 на "1+1".  Дізнайся, хто з учасників проекту отримає квиток до фіналу.

У зв'язку з політичними подіями в Україні, канал "1+1" змушений внести зміни до сітки мовлення.

Прямі ефіри "Голосу країни" переносяться:

1)      з 11.05 на 18.05
2)      з 18.05 на 01.06
3)      з  01.06 на 08.06

Квитки, придбані раніше, лишаються дійсними на нові дати.

Якщо нові дати вас не влаштовують, ви можете обміняти квитки на гроші.