Учасник "Голосу країни" Ігор Грохоцький про "живий ефір": "Сьогодні я не зможу заснути!"

Учасник "Голосу країни" Ігор Грохоцький про "живий ефір": "Сьогодні я не зможу заснути!"

Підопічний Вакарчука розповів про підготовку до важливого виступу

Поделиться:

Уже завтра учасники "Голосу країни" у "живому ефірі" доведуть, що справді гідні претендувати на перемогу в співочому шоу "1+1". Виступити вдало й виправдати довіру наставника дуже сподівається улюбленець дівчат Ігор Грохоцький. Перед важливим вечором він розповів сайту "1+1", які настанови з приводу "живого ефіру" отримував від наставника Святослава Вакарчука.

- Ігоре, як відбувалися ваші репетиції зі Святославом?

- Дуже цікаво! Ми серйозно відпрацьовували пісню з бендом: спочатку в репетиційній залі, а вже потім у знімальному павільйоні.  Я уважно вислухав зауваження на свою адресу й зараз уже намагаюся не припускатися тих помилок. До участі в шоу я не знав, що таке мікрофон, співав, як відчуваю, тому всім порадам тішуся, як дитя.

- Що саме просив тебе вдосконалити тренер?

- Святослав давав настанови з приводу вокалу й щодо подання звуків. Він помітив, що в мене дуже різкі закінчення і надто разюча літера "і", тож я намагаюся її округляти, більш лагідно співати. Хоча це вдається непросто, адже я в принципі різкий і на полі так поводився…

Ще тренер радив працювати над динамікою пісні, адже композиція яку я виконуватиму, відносно рівна. Я намагався додавати до неї фарб і правильно ставити акценти на закінченнях і на початках фраз.

- Завтра ти співатимеш у "живому ефірі". Чи лякає тебе такий формат?

- Я вже відчув, що таке камера, розумію, що мене бачитимуть тисячі глядачів, але налаштуватися на те, що за мною спостерігатимуть у реальному часі, і досі цілком не вдалося. Це справді лячно. Чомусь мені здається, що в сьогодні я не зможу заснути (сміється).

Але водночас я радію, що все мине швидко. Для виступу на попередніх раундах ми приїжджали до павільйону о 10 ранку й дуже довго чекали на свій виступ. Під час "Боїв" я, до прикладу співав останнім, о третій ночі. На "Нокаутах" за дивним збігом теж був 16-м.

- Розкажи про свій новий образ?

- Я уже звик до себе оновленого! Мені відрізали трохи волосся… Тепер мені відкрилися очі на світ (сміється). Нарешті я буду більше контактувати з глядачами в залі й біля екранів. Обов'язково подивлюся повтор, бо мені дуже цікаво, як усе це виглядатиме на сцені.

- Чи спілкуєшся ти з учасниками зі своєї команди?

- Найбільше дружу з тими, хто вже, на жаль, вибув. А з тими, хто лишився, ми не конкуруємо. Із Васею у нас спільне захоплення: ми обидва любимо футбол. Він навіть запрошував мене на гру "Динамо" (Київ), але, на жаль, нам так і не вдалося зустрітися й повболівати. І з Леонардо ми дуже тепло спілкуємося і під час зустрічей підтримуємо одне одного. Я дуже поважаю його творчість: пісні, які він пише, справді прекрасні!

І з Дариною у нас, звісно, все чудово. Ми часто зідзвонюємося. Учора проговорили майже годину. Дарина нас усіх скооперувала й ми приготували Святославові привітання на день народження. Я хочу, аби всі учасники моєї команди чудово виступили!

Чи здійсниться бажання Грохоцького, побачимо уже в неділю о 21.00 у "Голосі країни. Перезавантаження".