Учасник "Голосу країни" Марлен Каримов повернувся у Крим після депортації

Учасник "Голосу країни" Марлен Каримов повернувся у Крим після депортації

Сім'ю Марлена Каримова вислали до Узбекистану

Поделиться:

Учасник "Голосу країни. Перезавантаження" Марлен Каримов юнаком повернувся в Україну після депортації.

Про усі свої переживання і труднощі вокаліст розповів Viva.ua.

"Крим - це батьківщина наших предків, які народилися тут, жили. Але вийшло так, що під час депортації сім'ю вислали до Узбекистану. Коли з'явилася можливість повернутися на Батьківщину, ми переїхали. Мені було 17 років, коли ми повернулися до Криму. І тільки я знаю, наскільки мені було важко", - поділився Марлен.

Найскладнішим для нього була нова країна, де немає друзів. Він жив у орендованій квартирі. Були труднощі і в навчанні, бо Марлен не знав української мови.

"Рано вранці йшов на навчання, а повертався пізно ввечері. Потрібно було дуже багато сил докласти, щоб чогось добитися. Але найскладніше - поруч не було батьків. Перший час мама і тато ще залишалися в Узбекистані. Я вдячний братові, який допоміг мені видертися. У той момент ми були головною опорою один для одного", - зазначив учасник шоу.

За словами Марлена Каримова, спочатку до Криму повернувся брат. А десь через місяць переїхав і він. Сказав, що не може залишити брата одного.

"Батьки хотіли приїхати до нас в той же рік, але не вдалося. Вони повернулися через два роки. Ми дуже їх чекали! Ми дочекалися цього дня і з тих пір ми разом", - розказав він.

Дивіться наступний випуск "Голосу країни. Перезавантаження" 9 березня о 21:00 на 1+1. Та слідкуйте за оновленнями на сторінці нашого спецпроекту "Голос Backstage" - саме там під час ефіру з'являється ексклюзивне відео з-за лаштунків.