Учасник "Голосу країни" розчулив Ольгу Фреймут і присвятив їй пісню

Учасник "Голосу країни" розчулив Ольгу Фреймут і присвятив їй пісню

Ольга Фреймут, яка чекала учасника за лаштунками, просто розплакалася

Поделиться:

Під час другого ефіру "сліпих прослуховувань" у "Голосі країни" один з учасників змусив тренерів аплодувати йому стоячи, а Ольгу Фреймут плакати.

23-річний Михайло Мирка приїхав на "Голос країни" з села Іванівка Львівської області. З дитинства батько Міші, який працює вчителем музики, заохочував сина до самодіяльності. Талант співати в Михайла швидко помітили знайомі і порадили взяти участь в "Голосі країни". На "сліпі прослуховування" чоловік приїхав у вишиванці.

"Цю сорочку мені вишила мама, тому якось так приємно. Було б гріх її не одягнути і не виступити в ній", - сказав учасник.

Знайшлася і пісня відповідна – "Два кольори". На її виконання повернулася Тамара Гвердцителі.

"Я думаю, маючи такий красивий голос і такі вокальні дані, вам треба дуже багато працювати, пробувати різні музичні напрями. Такому прекрасному голосу підійде неаполітанський репертуар", - сказала вона.

Наостанок Михайло виконав куплет пісні "Очі дівочі", де показав всю красу і силу його голосу. Глядачі і навіть тренери, вражені таким тембром, аплодували Михайлу, стоячи.

"Для мене було б за честь мати таку людину в команді, але я думаю, що ви навчите його більше", - сказав Гвердцителі Вакарчук.

Натомість Ольга Фреймут, яка чекала учасника за лаштунками, просто розплакалася.

"Це ж він для мене співає, - крізь сльози шепотіла вона. – "Очі дівочі" довели мене до істерики. Це ж ви для мене співали?".

На радощах Мирка відповів "так" і сказав ведучій, що вона дуже гарна, тож ця пісня саме для неї.

Дивіться третій випуск програми "Голос країни. Перезавантаження" наступної неділі о 21:00 на 1+1. А найцікавіше з того, що не потрапило до ефіру, дивіться у спецпроекті "Голос країни Backstage".