Учасник "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков: "Частину грошей витрачу на весілля"

Учасник "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков: "Частину грошей витрачу на весілля"

На творчі звершення хлопця надихають прихильники, друзі, батьки і кохана дівчина Катя

Поделиться:

Учасник "Голосу країни. Перезавантаження" В'ячеслав Рибіков з головою поринув у шоу-бізнес. Хлопець посів третє місце на "Новій хвилі" і аж ніяк не планує зупинятися на досягнутому. Виконавець серйозно налаштований найближчим часом записати нову пісню, а згодом навіть альбом. На творчі звершення хлопця надихають прихильники, друзі, батьки і кохана дівчина Катя, яку вже за місяць Слава поведе під вінець. Про успіх на "Новій хвилі" і новий етап у особистому житті Рибіков розповів виданню vesti.ua.

- Славо, як відзначиш третє місце? Чи, може, вже відзначив?

- Ні, не відзначав і не планую. Зараз я перебуваю в такому емоційному піднесенні, що не хочеться втрачати цей кураж. Я продовжуватиму активно працювати над своїм репертуаром, щоб випустити спочатку сингл, а потім альбом. Можливо, зміню імідж…

- Хто першим привітав тебе?

- Мій тренер з вокалу Макс. Він тут разом зі мною в Юрмалі. А хто з родичів був першим, навіть не знаю. Мій телефон був на беззвучному режимі, і привітання я отримав тільки в письмовій формі. Звісно ж, мене привітали батьки і моя наречена.

Як витратиш 20 000 євро?

- Якусь частину точно на весілля, яке в мене відбудеться 30 серпня в Одесі. Ми з Катею дуже любимо це місто, тому й вирішили влаштувати весілля саме там.

-  Із ким ти мрієш заспівати з зірок?

-  Зі світових – із Бейонсе, а з українських – з Вакарчуком і Тіною Кароль.

-  Де плануєш виступати, якщо в Україні зараз концертів майже немає?

-  Саме тому працюватиму над тим, щоб пробиватися до Європи й Штатів.

На участь у "Новій хвилі" Рибіков наважився завдяки тренеру "Голосу країни" Сергію Лазарєву. Вдячність екс-наставникові Слава висловив у соцмережі одразу ж після нагородження переможців конкурсу.

 Величезне дякую Сергію за те, що ще на "Голосі повірив у мене і надихнув на подальший розвиток!! Дякую!"