Учасники "Голосу країни" штурмують "Нову хвилю", "Євробачення" й сцени престижних премій

Учасники "Голосу країни" штурмують "Нову хвилю", "Євробачення" й сцени престижних премій

Ще до завершення співочого шоу учасники "Голосу країни. Перезавантаження" штурмують сцени пісенних конкурсів

Поделиться:

Ще до завершення співочого шоу учасники "Голосу країни. Перезавантаження" штурмують сцени престижних конкурсів. Так, підопічний Сергія Лазарєва В'ячеслав Рибіков скоро представить Україну на "Новій хвилі-2014". Під час онлайн-конференції для сайту "1+1" виконавець зізнався, що взяти участь у пісенному конкурсі вирішив саме завдяки зірковому наставнику.

"Завдяки "Голосу країни" у мене з'явилася впевненість у своїх силах. Сергій Лазарєв як тренер мене здивував: він добрий, відкритий і щиро хвилюється за кожного учасника нашої команди. Він телефонує нам, пише смс, щоб дізнатися, як відбувається підготовка до виступу, допомагає порадами й підтримкою", - розповів В'ячеслав Рибіков.

Саме Лазарєв допоміг Рибікову визначитися з репертуаром для відбіркових турів "Нової хвилі" й усерйоз мотивував підопічного на успіх.

"Сергій мені сказав: "Іди, спробуй! У тебе все вийде". На думку Лазарєва, я володію цікавим тембром і харизмою, але мені треба попрацювати над артистизмом", - зізнався Рибіков.

Ще одна учасниця "Голосу країни", яка не втрачає шансу закохати в себе іще більшу кількість прихильників, Асмік Широян. Нещодавно підопічна Ані Лорак стала зіркою польського аналогу "Греммі" - престижної музичної премії FRYDERYK. Пісня "Dziwny jest ten świat" у її виконанні стала хітом Інтернету, після чого поляки запросили Асмік відкрити церемонію нагородження.

А підопічна Святослава Вакарчука Діляра Кязимова представляє Азербайджан на "Євробаченні-2014".

Нагадаємо, що цієї суботи і неділі телеглядачі побачать одразу два епізоди "Нокаутів" у шоу "Голос країни. Перезавантаження" (субота – 20.15, неділя – 21.00).

У зв'язку з політичними подіями в Україні, канал "1+1" змушений внести зміни до сітки мовлення.

Прямі ефіри "Голосу країни" переносяться:

1)      з 11.05 на 18.05
2)      з 18.05 на 01.06
3)      з  01.06 на 08.06

Квитки, придбані раніше, лишаються дійсними на нові дати.

Якщо нові дати вас не влаштовують, ви можете обміняти квитки на гроші.