Учасники "Голосу країни" впевнені у перемозі Марії Яремчук

Учасники "Голосу країни" впевнені у перемозі Марії Яремчук

Колишні колеги Марії Яремчук по вокальному шоу "Голос країни"  стежать за її виступами на "Новій хвилі" і не сумніваються в її перемозі.

Поделиться:

Колишні колеги Марії Яремчук по вокальному шоу "Голос країни"  стежать за її виступами на "Новій хвилі" і не сумніваються в її перемозі.

Павло Табаков (переможець "Голосу країни", команда Діани Арбеніної):

- Тримаю кулаки за Марічку і вірю в її перемогу. У неї є для цього всі шанси. Зрозуміло, що ще є італієць - головний конкурент нашої Маші, але я сподіваюся, що в неї все вийде. Після проекту "Голос країни" ми продовжуємо спілкуватися. Бачилися зовсім недавно - перед її поїздкою на "Нову хвилю" я запрошував Марію на свій концерт. І зараз відправляю їй смс-ку з побажаннями удачі.

Наталя Пічкур (команда Валерії):

- Я вболіваю за двох конкурсанток "Нової хвилі" та своїх подруг по "Голосу країни" - Нілу і Марію Яремчук. Вважаю, що вони обидві гідні перемоги в цьому конкурсі. У Нілу взагалі незвичайний тембр голосу, її можна впізнати з закритими очима і для "Нової хвилі" вона просто відкриття. Яскрава, розкута. А Марія перебуває в прекрасній вокальній формі, дуже достойно і впевнено тримається на сцені. Якщо вона так і далі буде виступати, то може стати переможницею.

Ілларія (команда Олега Скрипки):

- Вітаю Марічку з тим, що вона виступає на конкурсі такого високо рівня. Приємно, що Україну представляє саме вона. Марічка робить це гідно, вона асоціюється з Україною, в її особі зараз представлений весь наш молодий шоу-бізнес. На ній зараз величезна відповідальність, це дуже хвилююче і складно, але Марічка тримається гідно, впевнено і два конкурсні дні показує дуже високий рівень. Для себе я відзначила, що після "Голосу країни" Марічка помітно зросла у вокальному плані. Тому бажаю їй ще більше сил, впевненості в третьому конкурсному дні і, звичайно ж, перемоги!

Кирило Туриченко (команда Олександра Пономарьова):

- Я ще під час участі в "Голосі країни" не сумнівався, що Марічка - дуже талановита людина. Не дивлячись на її юність, вона вже досить професійний вокаліст. Вона чудово справляється з роботою на сцені. Це було відзначено не тільки нашою командою, а й глядачами шоу. Що стосується Юрмали, я впевнений, що Марічка повернеться до Києва з перемогою. Це буде не тільки її особиста перемога, а й тріумф всього "Голосу країни".

Нагадаємо, за підсумками двох конкурсних днів екс-фіналістка "Голосу країни" Марічка Яремчук набрала 192 бали. Машу вважають однією з найсильніших претенденток на перемогу в "Новій хвилі-2012".