Учасники нагодують вагітних, навчаться готувати плов та пісні страви

Учасники нагодують вагітних, навчаться готувати плов та пісні страви

Цієї середи на одному з конкурсів кулінарні експерименти претендентів на звання кращого кухаря країни оцінюватимуть вагітні.Цієї середи на одному з конкурсів кулінарні експерименти претендентів на звання кращого кухаря країни оцінюватимуть вагітн

Поделиться:

Цієї середи на одному з конкурсів кулінарні експерименти претендентів на звання кращого кухаря країни оцінюватимуть вагітні. Умова змагання – приготувати корисну страву з домашнього сиру для жінок "при надії" за обмежений час. Той, хто найсмачніше нагодує вибагливих гостей, разом з Арамом Мнацакановим буде скуповувати столичні магазини та оновлювати свій гардероб. На перший погляд, така винагрода має неабияк мотивувати Мних та Гросицьку, та й жіноча інтуїція повинна підказати дівчатам секретні рецепти. Проте й у хлопців не забракне бажання виграти у конкурсі. Крім того, кожен з них має досвід догляду за вагітною дружиною, адже і Кирило, і Георгій, і Дмитро – татусі. Що допоможе задовольнити забаганки дівчат у "цікавому положенні": жіноча інтуїція або чоловічий досвід?

На "Пекельну кухню" для проведення майстер-класу з приготування плову завітає азербайджанський шеф-кухар Ельшан Шафієв. Майстерність професіонала змусить учасників зовсім по-іншому подивитися на традиційну страву з рису. А на конкурсному змаганні кожен з них продемонструє, як засвоїв новий рецепт. Той, чий плов шеф назве найкращим, відвідає ресторан молекулярної кухні у Москві.

На одному зі змагань учасники приготують пісні страви до Великого посту. А всі глядачі, які шанують його традиції, матимуть змогу повторити кулінарний винахід переможця за рецептом, який буде опубліковано на офіційному сайті "Пекельної кухні" на цьому тижні.

Для кого змагання за півмільйона гривень закінчаться за крок до півфіналу побачимо вже цієї середи, о 22:15 на каналі 1+1.