Учасники шоу "Голос. Діти" долучилися до всесвітнього флешмобу

Учасники шоу "Голос. Діти" долучилися до всесвітнього флешмобу

 У межах акції маленькі таланти записали на відео власну версію пісні Джона Ленона "Imagine"

Поделиться:

Юні українські співаки, зокрема учасники шоу "Голос. Діти" долучилися до всесвітнього флешмобу #IMAGINE, ініційованого дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). У межах акції, мета якої привернути увагу до проблем обмеження прав дітей, маленькі таланти записали на відео власну версію пісні Джона Ленона "Imagine". Дітлахам розповіли: до Нового року діджей Девід Гетта об'єднає усі ролики в одну композицію і пояснили: чим більше охочих із країни запишуть відео, тим яскравіше вона світитиметься на віртуальній мапі світу. Тож вокалісти з особливим ентузіазмом і відповідальністю поставилася до участі в доброчинному проекті. Насамперед, взялися майстерно вивчати текст іноземної композиції.

"Пісню нам дали кілька днів тому, і я весь час над нею працювала. З англійською у мене так собі, тому у мене є підказка – іноземні слова написані російською (сміється)", - зізналася одна із учасниць другого сезону шоу "Голос. Діти".

А Андрій Бойко, який вражав глядачів у першому сезоні проекту, й переміг на цьогорічній "Дитячій Новій Хвилі", з англійською на "ти". Однак завчасно опановувати легендарну "IMAGINE" йому завадили технічні проблеми.

"У мене вдома полетів Windows на комп'ютері, тому я вивчив пісню уже на місці. Буквально за півгодини! Ви не повірите, але англомовний репертуар мені дається легше, ніж російсько- чи українськомовний. До того ж, я раніше багато разів чув цю пісню - вона про надію, про любов, про допомогу, на яку варто розраховувати завжди", - сказав маленький співак.

Глибоку композицію культового виконавця Джона Ленона діти співали і соло, і дуетом, і хором. Так, одна із дівчаток зауважила, що більш упевнено перед камерою почувається в оточенні інших вокалістів:

"Мені комфортніше, коли є підтримка. Якщо я десь зіб'юся, мої друзі завжди допоможуть. Ось, до прикладу Аня (вказує на подружку). Ми зараз співатимемо разом. Хвилюємося, тому підемо зараз іще відрепетируємо".

Те, наскільки професійно діти поставилися до цієї акції, по-справжньому вразило представників Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Вони переконані: версія  композиції "Imagine" у виконанні учасників "Голосу"  буде однією із найбільш вдалих у флешмобі. Адже дітям як нікому під силу мріяти, уявляти ідеальний світ, прагнути й вчитися жити в ньому.

"Діти кайфують від участі у флешмобі. І так чудово, що вони професійно співають, передають сенс пісні. І, що важливо, знають, про що в ній йдеться. Їхні відео виграватимуть на тлі інших, навіть тих, у яких головні герої – дорослі", - запевнили представники ЮНІСЕФ і наголосили, що в глобальній акції #IMAGINE  на карті Європи зараз лідирує саме Україна.

А почути голоси наших маленьких вокалістів на власні вуха можна буде уже взимку на каналі "1+1". Не пропустіть прем'єру другого сезону "Голос. Діти".

 Уже зроблені відеозаписи Ви можете переглянути тут.

Катя Осадча розповіла про найскладніше інтерв'ю у її житті