Україна обрала фіналістів "Голосу країни 5"

Україна обрала фіналістів "Голосу країни 5"

Стало відомо, кого з учасників ми побачимо у вирішальній битві. 

Поделиться:

31 травня стало відомо, кого з учасників "Голосу країни 5" ми побачимо у вирішальній битві. 

Першою в боротьбу за місце у фіналі вступила команда Святослав Вакарчука. Ефір відкрив справжній козак з Грузії - Мебо Нуцубідзе.  Вокаліст виконав мегахіт гурту Depeche mode – Enjoy the silence. Другим був Андрій Лучанко з піснею Hozier – Take me to church. А приємним бонусом для всіх глядачів став виступ хлопців з їхнім тренером - Святославом Вакарчуком. Разом вони виконали пісню "Гуцулка Ксеня". Під час виконання на сцені на них долучилися й інші учасники команди Вакарчука, які вже залишили проект, але продовжують підтримувати свою команду. 

Вибір тренера був складним, але Святослав Вакарчук віддав перевагу Андрію. Його рішення підтримали глядачі і віддали за нього 73% голосів. Отже, за перемогу у п'ятому сезоні буде змагатися Андрій Лучанко. 

Продовжує цей ефір команда Тіни Кароль. Щасливий батько трьох дітей Антон Копитін цього разу заспівав українську пісню - відому композицію Тараса Петриненка "Зорепадом летять роки". Іван Пилипець, який на нашому проекті став справжньою народною зіркою, цього разу обрав для виконання пісню Софії Ротару "Тече вода". Наостанок разом зі своїм чарівним тренером хлопці заспівали проникливу "Бентежно". Обирати між бездоганним виконанням двох українських пісень було не так просто, але тренер та глядачі зробили свій вибір.

Сердце чарівної наставниці цього підкорив Антон - йому вона віддала 51%. Глядачі теж захотіли побачити у фіналі саме його.  

Третьою цього вечора була запальна команда Потапа. Відкрив передостанній  блок Дмитро Костюк - хлопець, який своїм співом доводить, що Україна - не тільки географічний центр, але й музичний.  Він блискуче переспівав Adele – Set fire to the rain. Його конкурентка - Тетяна Решетняк теж виконала всесвітньовідомий хіт. Її We are the champions Україна запам'ятає надовго. Як, до речі, і тріо учасників з Потапом. У пам'ять про Кузьму вони виконали зворушливу "Старі фотографії".

Але у фінал може пройти тільки один. Тренер та глядачі були одноголосні -  це Тетяна Решетняк

Останньою у бій за перемогу вступила команда Олександра ПономарьоваВладислав Кашпуренко, справжній народний самородок з неймовірним оперним вокалом, вкотре подарував нам спражню музичну насолоду, виконуючи легендарну "Besame Mucho". Натомість харизматичний секс-символ Євген Толочний обрав класику року Aerosmith – Don't wanna miss a thing. А фінальною крапкою вечора став їхній виступ із тренером - "Заспіваймо пісню за Україну". Між двох потужних чоловічих голосів глядачі та тренер обрали Євгена Толочного. 

Повне відео випуску: