Українці на Євромайдані закохуються та призначають побачення - "ТСН. Особливе"

Українці на Євромайдані закохуються та призначають побачення - "ТСН. Особливе"

Євромайдан, з якого другий тиждень поспіль не йдуть тисячі українців, став місцем знайомств та побачень.

Поделиться:

Євромайдан, з якого другий тиждень поспіль не йдуть тисячі українців, став місцем знайомств та побачень. Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

На Майдані впевнені - поцілунки та обійми корисні хоча б для зігріву. А ще жінки потрібні для підняття бойового духу.

"Вона у мене смілива", - говорить про свою дружину один з мітингувальників. Жінка одразу додає: "Сьогодні я його підняла".

А ось ще одна пара. Він інженер, вона викладач. Зустрічаються два роки. Обидвоє взяли відпустки, щоби приїхати зі Львова на київський Євромайдан. Стояти тут планують до перемоги. А після неї - зажити вже іншим життям.

"Якщо буде останній день, в який скажуть ми перемогли і досягли своєї мети, я скажу: "Наталочко, виходь за мене заміж!". І ми будемо щасливі, що саме в такий день, в такий час ми це зробили", - каже чоловік.

62-річний броварчанин Василь аж світиться від щастя. Кілька днів тому він знайшов на Євромайдані жінку своєї мрії.

"Сама красива і чудова, козачка", - розповідає він про кохану.

Перше побачення він призначив біля свого намету в суботу. А тепер уже замислюється про одруження.

"Почалася розмова і появилися симпатії один до одного", - розповідають закохані мітингувальники.

Щовечора і лише вдвох гуляє по Майдану ще одне подружжя з Києва. Вона на день перемоги революції вже готує чоловікові сюрприз.

"Придумаю якесь таке меню загадкове, як на Новий рік", - говорить дружина. А чоловік додає: "Ми коли познайомилися, ми разом 20 років. Ми колись сказали, якщо ми помремо, то в один день і разом. Тому нам не страшно. Ні вона без мене нікуди, ні я".

А от інше подружжя з 10-річним стажем сімейного життя планує після революції зачати сина. І назвати його на честь Євромайдану.

"Ратибор. Той, що збирає військо на перемогу. Бо тільки той хто має мир і спокій, той постійно готовий його захистити", - розповідає пара.