Українські зірки засуджують дії влади, і закликають народ не здаватися

Українські зірки засуджують дії влади, і закликають народ не здаватися

Вітчизняні зірки шоу-бізнесу, музиканти та ведучі продовжують висловлювати свою невдоволеність дією влади до Євромайдану.

Поделиться:

Вітчизняні зірки шоу-бізнесу, музиканти та ведучі продовжують висловлювати свою невдоволеність дією влади щодо Євромайдану. В інтерв'ю "ТСН.Особливе" зірки категорично висловлюються про останні події на Майдані:

"Неймовірно болить серце за моє кохане, рідне місто Київ. Страшно вийти на Хрещатик… Це соромно, це соромно… більше нічого не хочу говорити", - прокоментувала ситуацію на Майдані Оксана Байкар.

"Я – за людей, я хочу, щоб в моїй країні люди почували себе комфортно, якщо їм потрібно, якщо вони хочуть вийти на майдан і днями і ночами проводити там час, ніхто немає права просто так брати і витискати їх звідти", - сказав Віталій Козловський.

Соліст гурту "ТМК" Фагот, який регулярно ходить на Майдан і підтримує рідний народ, також шокований останніми подіями.

"Нервова ніч була, я ще от в принципі не спав, звідти і прийшов. Ти розумієш, що страшно, що може бути що завгодно після того, що ми вже бачили, ніхто не знає, кому що в голову прийде. Тільки так стояти і кричати, альо люди, опам'ятайтеся!"

"Як можна в ніч, коли в країні ще знаходяться міжнародні спостерігачі, представники ЄС тільки після круглого столу і раптом знову починаються провокації. Насправді, всі, хто стоять на Майдані – це герої, справжні герої! Таку країну не подолати ніякими силами, ніякими "ОМОНами" і "беркутами", - каже телеведучий 1+1 Юрій Горбунов.

А Руслана Писанка закликає всіх співвітчизників гуртуватися і вирішувати долю нашої країни.

"Давайте збиратися, давайте щось говорити, щось робити. Найменше мені хочеться, щоб відбулися якісь воєнні дії, тому що страшніше цього немає нічого. Я цю країну залишати не хочу, коли настане мій час допомогти їй, я допоможу, я віддам все", - каже вона.