Українсько-французькі пригоди "Інспектора Фреймут"

Українсько-французькі пригоди "Інспектора Фреймут"

У зоні інспекцій цього разу – мегапопулярні одеські ресторани, вишукана кондитерська, вулична шаурма та паризький кебаб.

Поделиться:

У новому випуску народного шоу "Інспектор Фреймут" Ольга Фреймут презентує українсько-французькі перевірки. У зоні інспекцій цього разу – мегапопулярні одеські ресторани, вишукана кондитерська, вулична шаурма та паризький кебаб.

У Парижі чарівний власник закусочної-кебаба здивує Ольгу гостинністю та відкритістю і пригостить яскраво-синім напоєм. Та перше враження не завадить безстрашній Фреймут дізнатися, як вигадливий француз заманює жінок до свого закладу і що він ховає у моторошних підвальних приміщеннях.

Чи здобуде нагороду культовий ресторан на Дерибасівській? Що передувало вигуку Ольги "Ви вбиваєте людей!" в одному з найрозкішніших ресторанів міста? Чим закінчилась серенада кохання до Ольги поряд з привокзальною шаурмою? Дізнаємось уже завтра, 17-го вересня, о 22:30 на каналі "1+1".

"Наші пригоди роблять нас сильнішими і мудрішими, але вони ніколи не змінять нашої принциповості у прагненні підняти самооцінку українців та навчити їх вимагати справедливого ставлення до себе! Інспекція в Одесі принесла багато приємних вражень, і не тільки тому, що я обожнюю це місто. Одеса – це незабутня гастрономічна подорож і колиска ресторанних традицій", - розповідає Ольга.

Як закінчаться одесько-паризькі інспекції та хто отримає омріяну нагороду з рук Ольги Фреймут, дивіться вже цієї середи о 22:30 на "1+1".

Новости по теме