Україну на "Дитячій Новій Хвилі 2014" представить учасник шоу "Голос. Діти"

Україну на "Дитячій Новій Хвилі 2014" представить учасник шоу "Голос. Діти"

Учасник команди Олега Скрипки щасливий, що зможе представити країну на такому масштабному конкурсі

Поделиться:

12-13 квітня в Москві відбувся півфінал Національного відбіркового туру Міжнародного конкурсу молодих виконавців "Дитяча Нова Хвиля 2014". Україну цього року будуть представляти відразу три учасники: Андрію Бойко, Марта Рак та Софія Волошаненко.

Юні артисти вже є досить відомими в Україні виконавцями. Наприклад, Андрій Бойко відомий публіці завдяки телевізійному проекту "Голос. Діти" на 1+1, хлопчик з першого ефіру потрапив в команду Олега Скрипки і дійшов до фіналу, випробував свою удачу в Національному відбірковому турі "Дитяче Євробачення 2013", удостоївся можливості урочисто винести і вручити головний приз переможниці "Junior Eurovision Song Contest 2013" Гайї Каучі.

"Я дуже щасливий, що нарешті я зможу представити нашу країну на такому масштабному конкурсі. Торік я дійшов до півфіналу, але, на жаль, у фінал так і не пройшов. Сьогодні вдячний всім, хто підтримує мене в моїй творчості, особливо мамі, якби не вона, я б нічого не досяг", – каже Андрій.

Львів'янка Марта Рак нещодавно стала улюбленицею публіки, її виступ на щорічній музичній премії "YUNA" не залишив байдужим жодного глядача. Дівчинка разом з переможницею "Дитячої Нової Хвилі 2013" Софією Тарасовою і володаркою призу глядацьких симпатій "Дитячої Нової Хвилі 2013" Галею Дубок виконали пісню Тіни Кароль "Жизнь продолжается".

Фінал Міжнародного конкурсу "Дитяча Нова Хвиля 2014" відбудеться вже цього літа. Вболіваймо разом за наші молоді таланти!